Erzurum İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi

Erzurum İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi, Erzurum şehrinde bulunan geniş kapsamlı bir kütüphanedir. 1985 yılında kurulan kütüphane, şehirdeki okuyuculara geniş bir kitap ve dergi koleksiyonu sunmaktadır.

Tarihçe

1985 yılında kurulan kütüphane, o günden bu yana şehirdeki okuyuculara hizmet vermektedir. Yıllar içinde koleksiyonunu genişleterek, okuyucuların ihtiyaçlarına cevap vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Kütüphaneye üyelik ücretsizdir ve kitap ödünç alma hizmeti de ücretsizdir. Sadece geciken kitaplar için küçük bir ceza ücreti alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap ve dergi koleksiyonu
  • Ücretsiz üyelik ve ödünç alma hizmeti
  • Çocuklar için özel etkinlikler ve okuma saatleri
  • Çalışma alanları ve internet erişimi
Erzurum İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi, geniş koleksiyonu, ücretsiz hizmetleri ve çeşitli etkinlikleri ile şehirdeki okuyucular için ideal bir okuma ve araştırma merkezidir. Her yaştan okuyucuya hitap eden kütüphane, bilgiye erişimi kolaylaştırarak toplumun kültürel gelişimine katkıda bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi Yorumlar - 1

user304890

Erzurum İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi oldukça geniş bir koleksiyona sahip bir kütüphane. Kitapların düzenli bir şekilde yerleştirildiği, sessiz ve huzurlu bir ortamı var. Çalışanlar da oldukça yardımsever ve ilgili. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve oturma alanları yetersiz kalabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kütüphane.

26 Eylül 2024
Yasin Kalay

Yasin Kalay

Eksikler olmakla beraber harika bir kütüphane. Erzurum için güzel bir imkan. Öncelikle çalışma salonu yeterince var. Her halükarda yer bulabilirsiniz. Çocuk kütüphane salonu mevcut. Arkadaşlarınızla grup çalışması yapmak isterseniz özel çalışma odaları var. Ayrıca toplantı odaları var. Yeterince bilgisayar mevcut. Lavaboları temiz, mesciti var. Mng avm'nin yanında olması da güzel bir imkan. Bunlarla beraber bazı eksiklikler de var. Kaynak kitap sayısı daha fazla olabilir. Bu görkemli kütüphanede daha zengin içerik olmalı. Çalışma salonlarında priz sayısı az. Bilgisayarınızla çalışacaksanız yer bulmakta zorlanabilirsiniz. Bazı salonların havalandırması yetersiz. Özellikle mescitin havalandırması hiç yok. Pencerelerin kolları sökülmüş. Wifi'a bağlanmak bazen zor olabiliyor, güçlendirilmesi gerekebilir. Kafeteryanın ürün çeşitliliği çok az, pahalı ve düzensiz. Çalışan arkadaş da pek kibar sayılmaz. Kütüphaneye yakışan bir kafeterya değil doğrusu. Çalışma saatleri iyi sayılır Pazar günü kapalı diğer günler sabah 9:00 akşam 22:00 arası açık. Başta söylediğim gibi Erzurum için güzel bir imkan.. Umarım eksikler de bir an önce düzeltilir.

2022:09:04 15:41:46
MÜCAHİT Duran

MÜCAHİT Duran

İmkanları çok güzel teşekkür ediyoruz . Memnun kalmadığımız tek şey cumartesi etkinlik saatlerinde ki görevli bayan. 0-3 yaşının etkinliklerini 3-6 yaş salonunda yapıyor ve etkinlik dışında ki herkesi dışarıya çıkarıyor . İnsanlar çocuklarıyla devletin tahsis ettiği kütüphaneden çıkıp kapıda bekliyor . Kendisine etkinliğin kendi yaş grubunda yapması gerektiği söylendiğinde de BEN ÖYLE UYGUN GÖRDÜM diyor . Bir çok veli de bu durumdan rahatsız .

2023:12:31 10:57:57
Muhammed Ali Baltacı

Muhammed Ali Baltacı

Buradan kütüphane müdürüne sesleniyorum. Lütfen Erzurum halkına yakışır bir yöneticilik yapın. Prizli masa bulmak deveğe hendek atlatmaktan zor. Zemin ve 1. Katlar aynı şekilde. Zemin kattaki masalar çok dar. İçerisi havasız. Havalandırma eksik.Akşam 7 den sonra neden üst katlar kapanıyor. Neredeyse 200 kişiye yakın insan var. Alt kata inmeye zorlanıyor. Ki alt katta oturacak masa yok. Priz zaten yok. 1. Kattada yok ama kitapıkların arasında priz avına çıkmış insanlar. Yazıktır günahtır. Erzurum sahipsiz kalmış resmen ...

2023:11:19 16:06:37
Elif

Elif

Çok temiz, sessiz ve düzenli bir kütüphane.Çocuk kütüphanesinde çocuğunuzla vakit geçirmek isterseniz muhakkak gelin.

2023:08:02 13:08:33
Ahmet DİNGİN

Ahmet DİNGİN

İhtiyaçları karşılayabilen güzel bir kütüphane. Böyle bir imkanı sağlayan, bunda katkısı olan herkese teşekkür ederim. 18.00dan sonra bilgisayarların bulunduğu katlar kullanıma kapatılıyor. Bilgisayarların bir kısmı 22.00a kadar açık kalan zemin kata kaydırılsa öğrenciler faydalanmaya devam edebilirdi.

2023:07:11 13:00:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 11:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı