Serkan Daş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Serkan Daş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Erzurum

Serkan Daş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti, Erzurum şehrinde faaliyet gösteren bir sigorta aracılık firmasıdır. 10 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine sigorta hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Serkan Daş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti, 2010 yılında Serkan Daş tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Kişiye özel sigorta paketleri

Önemli Özellikler

  • Geniş sigorta ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve kolay işlem süreçleri
Serkan Daş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti'ni tercih etmeniz için en önemli neden, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve güvenilirliğidir. Siz de sigorta ihtiyaçlarınız için bize başvurabilir ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Yakutiye Serkan Daş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Yorumlar - 1

user304744

Erzurum Serkan Daş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Sigorta Ajansı, sigorta konusunda profesyonel ve güvenilir hizmet sunan bir kuruluş. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bir firma olduklarını düşünüyorum. Serkan Daş Sigorta Ajansı'na başvurduğumda karşılaştığım ilgi ve hızlı çözüm süreci beni oldukça memnun etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

26 Eylül 2024
salih kayhan çakmak

salih kayhan çakmak

Serkan bey ile 3 sene önce tanıştım.Araclarimizi kendi şirketine kaskolatmaya başladık.Gecen hafta İstanbul'da bir kaza yapınca kendisini aradım.Olaya okadar hızlı vakıf olup bizi magdur olmaktan kurtardıği gibi bir gün sonrada araç temini ile işinin uzmani olduğunu gösterdi.Kendisine ve ekibine teşekkür eder başarılarının devamını aynı ciddiyetle sürdürmelerini dilerim.

2018:07:15 09:57:23
İsmail Özgöral

İsmail Özgöral

Serkan Daş sigorta ile çalıştığınız zaman hangi sigorta firması, hangi kasko firması ile çalıştığınızın hiçbir önemi yok. Kaza yaptığınız anda veya zorda olduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız. En zor anınızda o desteği hissetmek, firmanızın arkanızda kale gibi durduğunu görmek muazzam bir his. Herşey için çok teşekkürler.

2020:06:16 21:57:30
MTB KROSS LİFE

MTB KROSS LİFE

1 yıldızı bile haketmiyor ama koymak zorundayim personel iletisimi çok kaba ilgi alaka sıfır kesinlikle tavsiye etmiyorum aradiginizda telefonlar yüzünüze kapatiliyor ama başvuru zamani özel olarak açiyorlar bir daha yanima gelirlerse kovacam

2018:08:27 17:51:53
Tolga URAL

Tolga URAL

Kaza sonrası inanılmaz ilgilendiler, hiç yormadılar, strese sommadan çözüm ürettiler. Teşekkürler

2022:02:01 09:45:20
Yavuz Karatas

Yavuz Karatas

Tüm sigorta branşlarında yardım alacağınız tecrübeli ve bilgili bir sigortacı ayrıca güleryüzlü tecrübeli elamannları tavsiye edilir

2020:12:28 17:00:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı