Yakutiye Araştırma Hastanesi Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesi Taksi

Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesi Taksi, Erzurum şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. Hastane ziyaretleri için özel olarak hizmet veren bu taksi firması, hastaların ve hasta yakınlarının rahat ve güvenli bir şekilde hastaneye ulaşmalarını sağlamaktadır.

Tarihçe

Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesi Taksi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana hastane ziyaretleri için özel olarak hizmet veren firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Hastane ziyaretleri için sabit bir fiyat politikası benimsemektedir.
  • Uzun mesafe seyahatlerinde ekstra ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet veren bir taksi firmasıdır.
  • Hasta ve hasta yakınlarına özel indirimler sunmaktadır.
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförlerle hizmet vermektedir.
Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesi Taksi, hastane ziyaretlerinizde sizlere konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sunmaktadır. Deneyimli şoförleri ve uygun fiyat politikası ile tercih edebileceğiniz bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Yakutiye Araştırma Hastanesi Taksi Yorumlar - 1

user304580

Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesi Taksi Hastane, hizmet kalitesi ve personel ilgisi açısından oldukça başarılı bir hastane. Hastaneye ulaşım konusunda taksi hizmeti de oldukça hızlı ve güvenilir. Hastaneye gittiğimde taksi şoförü çok kibar ve yardımseverdi. Hastane içerisinde de herhangi bir sorun yaşamadım, işlemlerim hızlı bir şekilde tamamlandı. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 5

26 Eylül 2024
Duygu Özkan

Duygu Özkan

Araştırma hastanesi önünde 25 TT 195 plakalı araç sahibi tavır tarzıyla iki kadın olarak zor durumda kaldık. Hızlı ve dikkatsiz aynı zamanda bizi azarladı gerekli mercilere şikayet edeceğimden hiç şüphesi olmasın. Kimse bu araca binmesin mümkünse uzak durun. Sözlü şiddette maruz kaldık

2024:01:08 09:56:35
salih kayhan çakmak

salih kayhan çakmak

Araştırma hastanesinin gece gündüz yardımına koşan taksi durağı.

2023:06:25 16:51:41
Erol YILDIRIM

Erol YILDIRIM

Güzel hizmet veriyorlar.

2023:03:11 19:01:35
mukaddes tolay

mukaddes tolay

Temizlik bakımından güzel

2018:03:08 14:32:29
UĞRAŞ KIRTAY

UĞRAŞ KIRTAY

Temiz güzel

2017:11:02 07:48:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı