Erzurum Şehir Hastanesi Helikopter Pisti

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Şehir Hastanesi Helikopter Pisti

Erzurum Şehir Hastanesi Helikopter Pisti, Erzurum şehrinde bulunan modern bir sağlık tesisi olan Erzurum Şehir Hastanesi'nin bir parçasıdır. Helikopter pisti, acil durumlar ve hasta nakilleri için hızlı ve etkili bir şekilde hizmet vermek amacıyla tasarlanmıştır.

Tarihçe

Erzurum Şehir Hastanesi Helikopter Pisti, 2018 yılında hizmete açılmıştır. Şehir hastanesinin hizmet kalitesini artırmak ve acil durumlarda daha hızlı müdahale imkanı sağlamak amacıyla inşa edilmiştir.

Fiyat Politikası

Helikopter pisti hizmeti acil durumlar için sunulduğundan dolayı fiyatlandırma politikası bulunmamaktadır. Hastanın durumuna göre acil müdahale gerektiğinde helikopter pisti ücretsiz olarak kullanılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Acil durumlarda hızlı ve etkili hasta nakli imkanı
  • Modern ve güvenli helikopter pisti altyapısı
  • 24/7 hizmet veren eğitimli personel
Erzurum Şehir Hastanesi Helikopter Pisti, acil durumlarda hayati önem taşıyan hasta nakilleri için en güvenilir ve hızlı seçenektir. Modern altyapısı ve deneyimli personeli ile hastaların en kısa sürede sağlık kuruluşuna ulaşmasını sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Şehir Hastanesi Helikopter Pisti Yorumlar - 1

user304560

Erzurum Şehir Hastanesi Helikopter Pisti, acil durumlarda hasta naklinin hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlayan önemli bir hizmettir. Hastanenin bu alanda yaptığı yatırım ve düzenlemeler takdire şayandır. Helikopter pistinin hastaneye yakınlığı ve kolay erişilebilir olması da büyük bir avantajdır. Acil durumlarda zaman kaybı yaşanmadan hasta nakli yapılabilmektedir. Bu sayede hastaların hayatları kurtarılabilmekte ve sağlık hizmetlerinin kalitesi artmaktadır. Erzurum Şehir Hastanesi Helikopter Pisti, hastane yönetimi tarafından başarılı bir şekilde işletilmekte ve hizmet vermektedir.

26 Eylül 2024
Saliha Özkul Özdemir

Saliha Özkul Özdemir

Bir şehir kadar hastane...Doktorundan diğer sağlık personeline kadar sabırlı saygılı iletişim sahibi persone...Böyle bir hizmeti görüp,bundan faydalanıp,yok saymak da nankörlüktür. Rabbim razı olsun.

2022:03:21 13:54:24
Musa SERİN

Musa SERİN

Çalışanı, doktoru, hemşiresi ve bütün personeli ile uyumlu çalışmasını çok güzel. Allah kimseyi hasta etmesin ama Atatürk üniversitesi Tıp fakültesi hastanesi dört dörtlük.

2022:05:19 05:51:53
zemzem

zemzem

Cok büyük ve guzel bi hastahane çocuk kardiyoloji bölümüne gittik doktor çok iyiydi ve alanında uzman oldugu belliydi gittiğimiz öbur doktorlar gibi değildi

2022:07:04 06:12:43
hilal güleç

hilal güleç

Pcr testi için sıra beklemedik, sonucumuz da birkaç saat içinde çıktı.

2022:01:12 20:08:32
harun kılbaş

harun kılbaş

Erzuruma yakışır bir hastane

2022:05:05 09:41:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı