GÖRKEM AVİZE AKSESUAR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

GÖRKEM AVİZE AKSESUAR Erzurum

GÖRKEM AVİZE AKSESUAR, Erzurum şehrinde avize ve avize aksesuarları konusunda hizmet veren bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Tarihçe

GÖRKEM AVİZE AKSESUAR, 2010 yılında Erzurum'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve şık avize modelleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Fiyat politikası, her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve şık avize modelleri
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
GÖRKEM AVİZE AKSESUAR, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Avize ve avize aksesuarları konusunda ihtiyaçlarınızı karşılamak için işletmemizi ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye GÖRKEM AVİZE AKSESUAR Yorumlar - 1

user304396

Erzurum GÖRKEM AVİZE AKSESUAR mağazasından aldığım avize ve aksesuarlar gerçekten çok kaliteli ve şık. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor ve her zevke hitap eden ürünler mevcut. Ayrıca çalışanlar da çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Eylül 2024
Ravza Papagan

Ravza Papagan

Açıklama kısmına müşteri memnuniyeti yazmışlar ama kesinlikle tam zıddı o kadar mağdur ettiler ki böyle esnaflık görmedim. Aldığımız malı 3 aydır göndermiyorlar taksitleri bitti resmen, gittiğimiz zaman da bizi suçluyorlar. Yaptıkları şey aynen şöyle abla mallar dışarıdan geliyor birkaç haftaya gelir dediler bizde insanlık olarak sıkıştırmadik 1 Ay sonra gittiğimde neden aldığın ürünün peşine düşmediniz diye muamele gördük. Özür dileyeceklerine davrandıkları şekil bu. Bu hafta son güzellikle halledemezlerse her yere şikayette bulunacağım. Sanırım böyle mağdur olan tek biz değilmişiz. Aldığım ödediğim şeye pişman oldum.

2024:01:10 09:02:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar 10:30–19:30

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı