S.A.Y BOKS Erzurum özel ders

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum S.A.Y BOKS Erzurum Özel Ders

İşletme Tarihçesi: S.A.Y BOKS Erzurum Özel Ders, 2010 yılında boks sporuna ilgi duyan ve bu alanda profesyonel eğitim almak isteyen bireyler için kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli antrenörleri ile boks tutkunlarına hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası: S.A.Y BOKS Erzurum Özel Ders, uygun fiyatlarla boks eğitimi sunmaktadır. Fiyatlar, alınacak ders sayısına ve antrenörün deneyimine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  • Profesyonel Antrenörler: S.A.Y BOKS Erzurum Özel Ders, alanında uzman ve deneyimli antrenörler ile hizmet vermektedir.
  • Bireysel Dersler: Her öğrencinin ihtiyaçlarına ve seviyesine uygun bireysel dersler sunulmaktadır.
  • Modern Ekipmanlar: İşletmemizde en son teknolojiye sahip boks ekipmanları kullanılmaktadır.
Neden S.A.Y BOKS Erzurum Özel Ders'i Tercih Etmelisiniz? Profesyonel antrenörlerimiz, bireysel ders seçenekleri ve modern ekipmanlarımız ile boks sporunda hızla ilerlemek isteyen herkes için en doğru tercihtir. Siz de boks sporunda ilerlemek ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız, bize katılın!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye S.A.Y BOKS Erzurum özel ders Yorumlar - 1

user304026

Erzurum S.A.Y BOKS Erzurum özel ders Spor Salonu oldukça profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Antrenörlerin tecrübesi ve ilgisi sayesinde sporcuların performansı hızla gelişiyor. Ayrıca spor salonunun temizliği ve düzeni de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Eylül 2024
osman çiçek

osman çiçek

Değerli hocam Sedat Ali bey ve ekibine teşekkürler.“Spor ekip işidir” bu gerçeği Ali hocam ve ekibiyle bir kez daha görmüş olduk.Gayretli, samimi, özverili ve ekip ruhunu önemseyen bir eğitim merkeziİlgilenen arkadaşlara samimiyetimle Ali hocam ve ekibini tavsiye ediyorum..Teşekkürler

2022:12:13 11:19:38
Mehmet Emin Gözel

Mehmet Emin Gözel

Gerek hijyen gerek ilgi alaka gerekse hocamızın kalitesi benzerlerinden öne çıkaran özelliklerinden. Sıfırdan öğrenmek isteyenlere de ya da ileri düzey antrenman talep edenlere hitap eden bir salon.

2022:12:13 11:38:04
Mhg

Mhg

Sedat hoca harika bir ekip kurmuş ve yetiştirmiş ancak bukadar ilgi ve bilgi bir arada senkronize bir şekilde kullanılabilir sagolun hocam.

2022:12:13 11:16:48
Serhat YILMAZ

Serhat YILMAZ

Erzurum' daysanız boks öğrenmek istiyor ya da kendinizi geliştirmek istiyorsanız Sedat hocamla öğrenip, geliştirebilirsiniz.İlgilenmesi, eğitimi güzeldir biz memnunuz tavsiye ederiz.

2022:04:01 08:52:43
AV POİNT

AV POİNT

Ben daha öncede boks kursu aldım. Ancak bireysel ve grup çalışmaları düzenli olmadığı için kendimi fazla geliştiremedim. Erzuruma taşındıktan sonra yorumlardan Sedat hocaya odaklandım aradım konuştuk özel derse başladım. İnanın ilk günden farkı hissediyorsunuz. Ders teknik tecrübe ve muhabbet hepsi var. Hocayı tanımam etmem ilk kez burada gördüm tanıdım ancak kendini boks konusunda geliştirmek isteyenlere tavsiye ediyorum👍

2019:11:05 05:59:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı