BFİT SPOR SALONU ERZURUM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

BFİT SPOR SALONU ERZURUM

BFİT Spor Salonu Erzurum, şehrin merkezinde spor yapmayı sevenler için modern ve donanımlı bir spor salonudur. 2010 yılında kurulan salon, geniş bir hizmet yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli bir spor deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

BFİT Spor Salonu Erzurum, spor tutkunlarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak gelişen ve yenilenen salon, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri
  • Bireysel antrenmanlar

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı ekipmanlar
  • Profesyonel antrenörler
  • Geniş grup dersi seçenekleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
BFİT Spor Salonu Erzurum'u tercih etmeniz için birçok neden var. Modern ekipmanlarımız, deneyimli antrenörlerimiz ve geniş hizmet yelpazemizle sizlere en iyi spor deneyimini sunmak için buradayız. Sağlıklı yaşamınız için bize katılın!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken BFİT SPOR SALONU ERZURUM Yorumlar - 1

user304020

Erzurum BFİT SPOR SALONU oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz. Ayrıca eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

25 Eylül 2024
Aslı Öksüz

Aslı Öksüz

Maalesef istediğimiz performansı alamadık. Salon çok yetersiz ve kirli. Aletler ve step tahtaları kırık. Pilates matları kirli. Eğitmenlerin danışanlardan haberi yok size bir hareket gösterip elinde paspasla temizlik yapılıyor. 4 arkadaş başladık hiç birimiz memnun kalmadık tavsiye etmem.

2023:10:18 07:09:36
Şüheda Gül

Şüheda Gül

Erzurum’da gidilebilecek en güzel salon. Tertemiz. Hocalar çok ilgililer. Özellikle birlikte çalıştığımız Gülben hocanın enerjisi ve güler yüzüyle ruha iyi gelen bir yanı var :)

2022:09:10 07:23:01
Aycan Drmn

Aycan Drmn

Dikkat edin alışkanlık yapabilir 😂🤗 hocalarımız çok ilgili, disiplinliler. Çok güzel bir yer gerçekten. Aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Hijyenik, samimi ve nicesi. Kadınlara özel gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. - Gelip memnun kalan gelmeye devam eden biri :))

2022:09:10 14:38:40
Zeynep Akgün

Zeynep Akgün

Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim tek spor salonu. Çalışanları daima güler yüzlü ve oldukça ilgililer. Hijyen konusunda da oldukça başarılı bulduğum bir mekan.

2021:04:28 19:15:41
Merve Arslan

Merve Arslan

Özellikle pendemi sürecinde gönül rahatlığıyla spor yapılabileceğinin en güzel kanıtısınız. ilginiz ve her zaman güler yüzünüzle özel hissettiriyorsunuz siz eğitmenleriniz ve spor salonunuz olarak her zaman ilk tercihim olacaksınız

2021:04:28 18:27:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı