Tiger Fitness & Boxing

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Tiger Fitness & Boxing

Tiger Fitness & Boxing, Erzurum şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir kuruluştur. İşletme, fitness eğitimleri, boks antrenmanları, grup dersleri ve kişisel antrenmanlar gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Tiger Fitness & Boxing, 2015 yılında fitness ve boks tutkunu genç girişimciler tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ve spor kültürünü yaymayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Haftalık grup dersleri: 100 TL
  • Kişiye özel antrenmanlar: 150 TL/saat
  • Üyelik paketleri: 500 TL/ay

Önemli Özellikler

  • Profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim imkanı
  • Modern fitness ekipmanları ve boks ringi
  • Geniş ve ferah bir spor salonu
  • Haftalık grup dersleri ve özel antrenman seçenekleri
Tiger Fitness & Boxing'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel antrenörler eşliğinde spor yapma imkanı, modern ekipmanlar ve geniş salonuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ayrıca, haftalık grup dersleri ve kişiye özel antrenmanlar ile herkesin ihtiyacına uygun bir hizmet sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Tiger Fitness & Boxing Yorumlar - 1

user304004

Erzurum Tiger Fitness & Boxing Spor Salonu oldukça geniş ve donanımlı bir spor salonu. Burada hem fitness yapabilir hem de boks antrenmanları alabilirsiniz. Antrenörlerin ilgisi ve profesyonelliği de oldukça memnun edici. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipman sırası beklemek gerekebiliyor. Genel olarak çok memnun kaldım.

25 Eylül 2024
bahri güler

bahri güler

Erzurumda gördüğüm en büyük salon ve ekipman sayısı cok fazla sıra bekleme yok hijyen gayet iyi, rahat rahat sporumu yapiyorum

2024:01:13 19:46:41
Kodlayan Genç

Kodlayan Genç

Alet çokluğu güzel fakat sıra bulamıyorsunuz yabancı kişileri o kadar alıyolar ki sıra size gelmiyor salon ter kokuyor ve terli kişiler havlu kullanmıyor havlu zorunluluğu sadece lafta, 100tl kadınlardan daha aşağı alıyorlar erkeklere kıyasla, mükemmel bir ayrımcılık yapılıyor, çoğu kişi bilinçsiz spor yapıyor ve hareket formları çok kötü olmasına rağmen uyarı yok herkes kendi kafasında..

2024:01:06 16:53:20
Ozan Sarıçam

Ozan Sarıçam

fiyatı uygun çalışanları ve mahmut hocam çok güler yüzlü allah işlerini rast getirsin. Salonda da fazla fazla ekipman ve alet var erzurumda ki en iyi salon.

2024:01:05 09:44:27
Kadir Bayrak

Kadir Bayrak

2 yıldızı makine çokluğundan veriyorum hak geçmesin.Öncelikle hijyen arıyorsanız tavsiye etmiyorum soyunma odaları sürekli buhar ter ve aşırı sıkılmış deodorant kokuyor oturup üstünüzü değiştirmek isterseniz ya oturak ya fayans ıslak, ya çorabı ya çamaşırı ıslatacaksınız kurtuluş yok.Salonda havada yok kardeşim anlamadım soyunma odasıda salonun içide sürekli havasız ter kokuyor 5 dakikaya alışıyorsunuz.çoğu salonda olduğu gibi burdada öyle güzel bir ilgi ve bireysel bir takip beklemeyin sabırsız ve kısa cevap odaklılar erzurum stili yani.üyelikleri uygun çok salon gezdim aletleri bol ve coğundan güzel ama boş işte paramla güzel güzel rezil olurum diyorsanız yazılın ben kurtuldum yazılanlara geçmiş olsun.

2023:08:31 22:13:31
Sinan Karaca

Sinan Karaca

Bütün salonları gezdim en iyisi burasi çok büyük makina çok ve ferah

2024:01:13 19:48:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–23:00
  • Salı 09:30–23:00
  • Çarşamba 09:30–23:00
  • Perşembe 09:30–23:00
  • Cuma 09:30–23:00
  • Cumartesi 09:30–23:00
  • Pazar 12:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı