Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Alfemo

Erzurum Alfemo, Erzurum şehrinde bulunan bir mobilya mağazasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Alfemo, 1995 yılında mobilya sektörüne adım atmıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak geniş bir müşteri kitlesine ulaşmıştır.

Fiyat Politikası

Erzurum Alfemo, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ile müşterilere avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Profesyonel tasarım ekibi
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
Erzurum Alfemo, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zevke ve bütçeye uygun mobilya seçenekleri sunmaktadır. Profesyonel tasarım ekibi ve kaliteli malzeme kullanımı ile müşterilerine uzun ömürlü ve şık mobilya deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Yakutiye Erzurum Alfemo Yorumlar - 1

user303838

Erzurum Alfemo Mobilya Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada çalışan personeller de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. Ancak mağazanın konumu biraz merkeze uzak olduğu için ulaşım konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

25 Eylül 2024
Hera Semiramis

Hera Semiramis

Biz yatak sipariş edip parasını verdik ama 2 ay oldu yatak hâlâ ortada yokher hafta diğer haftaya atıyorlar teslim gününü alışveriş yapmanızı tavsiye etmemYatak bu hafta da gelmez ise mahkemeye başvuracağımBize satın alırken yaklaşık 3-4 haftaya getiririz demişlerdi

2020:07:24 18:23:56
Tuğba Gümüş

Tuğba Gümüş

Yakın zamanda alışveriş yaptım kalitesine göre çok çok uygun fiyatlara ve çok saygılı temiz bir iletişimle gönül rahatligi ile ihtiyaçlarımı giderdim..birçok mağaza gezdim teşhir ürünlerini erken teslimat yapacağız diyerek liste fiyatından satmak isteyen çok satış temsilcisi ile karşılaştım alfemoda seçenek sunarak hangisini almak istediğimi sorup teşhiri kabul etmem halinda oldukça yüksek oranda indirim yapacaklarını söylediler kısacası dürüst bir alışveriş oldu teşekkür eder ve ölücu (çok ucuza alışveriş yapmayı hastalık haline getirmiş ) biri olarak tavsiye ederim.alisveris sonunda kandirilmasiginiza emin olabilirsiniz

2021:11:22 21:20:19
ɐꓶɐԀƎ

ɐꓶɐԀƎ

Ürün belki iyi dir belki de kalitelidir ancak verdikleri süre ye dikkat etmediler daha geç geldi ayrıca bir saate iki saate derken saat 10 a kuruluma geldiler yoğunluk vardır diye ümit edelim..

2020:07:03 19:40:45
s. a.

s. a.

buranın sahibi gözlüklü bir bey var bize söylediği fiyatlari 24 saat içerisinde değiştirebilen ve almazsan alma umrumda olmaz tavrında olan... haa bide müşteriye göre farklı farklı muameleler falan 👎👎👎👎 gerçekten bedavaya versen de artık senden asla bir ürün almam

2020:09:01 11:39:56
Ömer Faruk Okumuş

Ömer Faruk Okumuş

Sakın hemen ödeme yapmayın. Satın almadan önce ve sonra tavrı net değişen her geldiğimizde tanıyan adamım satın aldıktan sonra temin süresi uzadı neden diye gittiğimizde tanımayışı ve üslubu...

2018:02:03 20:07:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:30
  • Salı 08:30–20:30
  • Çarşamba 08:30–20:30
  • Perşembe 08:30–20:30
  • Cuma 08:30–20:30
  • Cumartesi 08:30–20:30
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı