Kardelen Çiçekçilik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Kardelen Çiçekçilik

Erzurum Kardelen Çiçekçilik, şehirdeki en köklü çiçekçilerden biridir. 1995 yılında kurulan işletme, kaliteli çiçekler ve hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

1995 yılında açılan Kardelen Çiçekçilik, o günden bu yana şehirdeki en güvenilir çiçekçilerden biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, her zaman taze çiçekler ve özenli tasarımlar sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kardelen Çiçekçilik, her bütçeye uygun çiçek seçenekleri sunmaktadır. Fiyatlar, çiçeğin türüne ve tasarımına göre değişiklik gösterebilir. Ancak her zaman uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli çiçekler
  • Özenli tasarımlar
  • Geniş çiçek seçenekleri
  • Hızlı teslimat
Erzurum Kardelen Çiçekçilik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli çiçekler, özenli tasarımlar ve uygun fiyatlarla hizmet sunan işletmemiz, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Siz de sevdiklerinize en güzel çiçekleri göndermek için Kardelen Çiçekçilik'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Kardelen Çiçekçilik Yorumlar - 1

user303770

Erzurum Kardelen Çiçekçilik Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taze ve güzel, teslimatları zamanında gerçekleştiriyorlar. Çalışanları da son derece nazik ve yardımsever. Her zaman tercih ettiğim bir çiçekçi.

25 Eylül 2024
Cemile Baloğlu

Cemile Baloğlu

İki kere şehir dışından aynı gün teslim edilmek üzere çiçek siparişi verdim. İşletme sahibinin iletişimi çok iyi idi. Tam istediğim gibi hızlı doğru ve istediğim gibi çiçek gönderimi sağladılar. Teşekkür ediyorum.

2022:06:24 10:47:41
Derya

Derya

Kardelen çiçekçiliğe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.verdikleri kaliteli hizmetten dolayı tebrik ederim.Dürüst olana herzaman Rabbim bereketli işler nasip etsin.🌹

2022:12:31 13:34:20
Emrullah Bayrak

Emrullah Bayrak

Sizin gibi rezil bir çiçekçilik var mıdır; bilemiyorum. Anneler Günü için günler öncesinden sipariş verdik. Sabah teslim edilecek dendi akşam oldu hala çiçek ortada yoktur. Telefonlara cevap veren yok, sürekli meşgul. Güzel bir günü böylece rezil ettiniz. Aferin size. Yerel esnaf kazansın diye sizi tercih ettik. Sağolun pişman ettiniz. Hakkım haram olsun. Bir daha asla böyle bir hataya düşmem. Benden tavsiye bu çiçekçilikten uzak durun. Durduk yerde insanın moralini bozuyorlar. Size bir yıldız bile çok ama mecburiye bir işaretleme bu. Yoksa sıfırsınız.Çok iyi, mükemmel yazanlar da herhalde oradaki çalışanlar olsa gerek.

2021:05:09 14:55:54
Muhammet İkbal Topal

Muhammet İkbal Topal

Güler yüzlü personeli ile hizmette sınır tanımayan bir işletme

2023:04:29 21:02:56
Ayşegül Köksal

Ayşegül Köksal

18 şubat kardeşimin doğum günü için internetten teraryum siparişi verdik .Verdiğimiz sipariş ve eve gönderilen çok farklıydı.Resmen kazıklandık telefon ediyoruz sürekli patron gelmedi deniliyor.Gelince biz sizi ararız deniliyor ama kaç gündür arayan yok.ÇOK ÇİRKİN ÖZENSİZ BEŞ PARA ETMEZ .

2021:03:02 06:55:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar 08:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı