Hocaoğlu Elektrik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Hocaoğlu Elektrik

Hocaoğlu Elektrik, Erzurum şehrinde elektrik sektöründe faaliyet gösteren köklü bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan işletme, elektrik malzemeleri satışı, elektrik tesisatı kurulumu ve bakımı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Hocaoğlu Elektrik, 30 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünler ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Hocaoğlu Elektrik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Her bütçeye uygun çözümler sunan işletme, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ürünler
  • Profesyonel hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Erzurum Hocaoğlu Elektrik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, profesyonel hizmet anlayışı ve uygun fiyatlarla müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, elektrik ihtiyaçlarınızı karşılamak için yanınızda.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Hocaoğlu Elektrik Yorumlar - 1

user303480

Erzurum Hocaoğlu Elektrik Elektrikçi oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Elektrik sorunlarımızı kısa sürede çözüme kavuşturarak bizi memnun ettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Eylül 2024
Ayhan Yavuz

Ayhan Yavuz

Iyi bir usta ancak para konusunda hiç töleransi yok.hem çok abartili hem de peşin para ister.bir gün sonra desen kizar.hemen ödeme yapmalisin.muhafazakar bir esnafta bu kadar para sevgisi yanii

2023:09:23 21:22:24
Sabri Alğan

Sabri Alğan

Cok iyi memnun oldumm

2021:06:25 18:13:54
Muhsin

Muhsin

işinin ustası helal olsun

2018:11:27 13:55:09
Mehmet Algan

Mehmet Algan

GÜVEN VEREN DURUS ÇALIŞAN IŞ YERI

2018:10:05 18:48:30
Büşra Mine

Büşra Mine

2018:04:29 16:50:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı