Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, 1957 yılında kurulmuş olup, sağlık alanında eğitim ve araştırma faaliyetlerini sürdüren bir kurumdur. Fakülte, tıp eğitimi vermenin yanı sıra sağlık hizmetleri sunmak, araştırma yapmak ve topluma sağlık konularında hizmet etmek amacıyla faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Türkiye'nin ilk tıp fakültelerinden biri olma özelliğine sahiptir. Kuruluşundan bu yana kaliteli eğitim ve araştırma faaliyetleriyle tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, eğitim ve sağlık hizmetlerinde kaliteyi ön planda tutarak uygun fiyat politikası izlemektedir. Öğrencilere burs imkanları sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman akademik kadro
  • Modern eğitim ve araştırma olanakları
  • Çeşitli kliniklerde staj imkanı
  • Ulusal ve uluslararası akreditasyonlar
Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, kaliteli eğitim ve sağlık hizmetleriyle öne çıkan bir kurumdur. Öğrencilerin ve hastaların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak topluma fayda sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yorumlar - 1

user303390

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorları oldukça deneyimli ve alanlarında uzman kişilerdir. Tedavi sürecinde hastalarına gerekli ilgi ve alakayı gösterirler. Hastaların sorularına sabırla cevap verir ve tedavi sürecini detaylı bir şekilde açıklarlar. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim yaşadım.

25 Eylül 2024
Zeynep Zambak

Zeynep Zambak

Tedavi ve ameliyat konusunda berbat bir yer burda ameliyat olmak kadavra olmak gibi ,sadece asistanlar tecrübe kazanıyor ameliyatlar ilkel eski yöntemle yapılıyor

2023:09:11 22:26:51
Deyilati Yilati

Deyilati Yilati

Hijyen konusunda problemler var.doktor kapılarında ekranlar çalışmıyor.hastalar arasında sıra kavgası çıkıyor.

2023:10:05 19:13:27
Başak Boztürk

Başak Boztürk

Bence Türkiye’nin en iyi üniversite hastanesi… İstanbulda yaşamama rağmen romatoloji servisindeki Prof dr Meltem Melikoğlu hocama görünmek için 3 ayda bir kontrole Erzurum’a geliyorum. Gelmişken göz kardiyoloji cildiye ne varsa uğrayıp derdimi tasamı anlatıp tahlillerimi yaptırıp ilaçlarımı alıp öyle istanbula dönüyorum. Çünkü kimse hastayı aylarca oyalamıyor yarın yine gel öbürsü gün yine gel mesaim bitti demiyor. Yormayan üzmeyen bir hastane. Ama İstanbul öyle mi.. İstanbulda resmen deneme tahtası gibiyiz. Yıllarca Cerrahpaşa’da boşuna sürünmüşüm. Cerrahpaşa’da aylarca sürüm sürüm sürüneceğime, asistan doktorların akşam hocasına mesaj atıp danışmasını beklemek için her gün tam zamanlı çalışan gibi hastaneye gideceğime1000 km yol yapar Erzurum’a giderim. yeminle değiyor

2021:08:10 23:37:36
HAMZA TOPRAK

HAMZA TOPRAK

Tıp Fakültesi Atatürk Üniversitesinin en eski fakültelerinden biridir. Fakülte 1962 yılında kurulmuştur. Temel Tıp Bilimleri eğitimi için fakültenin ilk öğrencileri, 1964 yılında Hacettepe Üniversitesine gönderilmiştir. Yıllık öğrenci kontenjanı 211'dir.Eğitim dili Türkçe ve İngilizcedir. Fakültede 2014 yılı itibarıyla 42 Anabilim dalında 99 profesör, 47 doçent ve 85 yardımcı doçent çalışır. 26 Ekim 1970 tarihinden beri fakülteden 4500 den fazla hekim mezun olmuştur. 2003-2004 eğitim yılından beri fakülteden, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesinin toplam 93, Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesinin toplam 101 öğrencisi eğitim almaktadır. 2014-2015 eğitim döneminde 1149 lisans ve 307 tıpta uzmanlık öğrencisi olmak üzere toplam 1453 öğrenci fakültede eğitim görmektedir. Ayrıca Mastır ve Doktora yapan 9 öğrencisi bulunmaktadır. Fakültenin ana bilim dalları Temel, Dâhili ve Cerrahi Tıp Bilimleri olmak üzere üç bölümdür. Eğitim süresi Türkçe bölümünde 6 yıl , İngilizce Bölümünde 7 yıldır (3 yıl klinik öncesi, 2 yıl klinik ve, 1 yıl İntörnlük).Fakülte hastenesi: Fakülte, Araştırma Hastanesi ve Uygulama Merkezinde toplam 1450 yatak kapasiteli hastaneye sahiptir. Hastanenin acil servisi 24 saat hizmet vermektedir.Fakülteye Ulusal Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSS) ile öğrenci alınmaktadır.Eğitim planında yer alan bütün zorunlu teorik ve uygulama ders sınavlarını başarıyla tamamlaması üzerine, öğrenciler Tıp Doktoru unvanı almaktadırlar.Tıp Doktoru olan öğrenciler Türkiye'deki hastanelerde ve özelde pratisyen hekim olarak çalışabilmektedir

2019:02:05 23:08:15
Atıf Bayramoğlu

Atıf Bayramoğlu

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi iyi bir eğitim kurumu.Ciddi bir hasta yükü var. Bu sebeple burada bulunuyorsaniz çok sayıda ve farklı hastalar görürsünüz. Doğu Anadolu Bölgesinden 11 ilden hastalar gelir.

2022:03:01 09:09:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı