Zeynep Elif Yeşilyurt Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Zeynep Elif Yeşilyurt Kliniği Erzurum

Zeynep Elif Yeşilyurt Kliniği, Erzurum şehrinde hizmet veren bir dermatoloji kliniğidir. Kliniğimizde cilt sağlığıyla ilgili birçok hizmet sunulmaktadır, bunlar arasında akne tedavisi, cilt lekeleri tedavisi, cilt gençleştirme uygulamaları ve lazer epilasyon gibi hizmetler bulunmaktadır.

Tarihçe

Zeynep Elif Yeşilyurt Kliniği, 2010 yılında Dr. Zeynep Elif Yeşilyurt tarafından kurulmuştur. Uzun yıllardır cilt sağlığı alanında çalışan Dr. Yeşilyurt, kliniğinde en son teknolojiyi kullanarak hastalarına kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Akne tedavisi: 200 TL
  • Cilt gençleştirme uygulamaları: 500 TL
  • Lazer epilasyon: 300 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • En son teknoloji cihazlar
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
Zeynep Elif Yeşilyurt Kliniği'ni tercih etmeniz için en önemli neden, hastaların memnuniyetini ve sağlığını her zaman ön planda tutmamızdır. Uzman ekibimiz ve modern tesislerimizle size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Zeynep Elif Yeşilyurt Kliniği Yorumlar - 1

user303358

Erzurum Zeynep Elif Yeşilyurt Kliniği'nde muayene oldum ve doktorumdan çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktordu. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

24 Eylül 2024
Ömer Durak

Ömer Durak

Burun dolgusu yaptırdım. Hem çok güzel oldu hem de çok şaşırtıcı bi şekilde dolgu sonrası rahat nefes almaya başladım. Meğerse ben şimdiye kadar nefes almıyormuşum. İstediğimden daha iyi. Hocama saygılar..

2023:01:19 15:14:36
Ufuk Akyurt

Ufuk Akyurt

6 ay önce Zeynep hanıma estetik burun ve kulak ameliyatı oldum. Resmen hem yüzüm hem hayatım değişti. Beni gören akrabalarım bi daha bakıyor. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye edilir

2022:08:18 07:55:07
Alime Poyraz

Alime Poyraz

Burun dolgusu dudak dolgusu deyince kesinlikle akla gelen ilk isim. Harika iş çıkardınız gerçekten. Teşekkürler.

2022:08:07 11:30:46
Baykal Ablak

Baykal Ablak

Kesinlikle tavsiye etmiyorum cumartesi kendileri randevu oluşturdu ve tam 200 km yoldan geliyoruz dediğimiz halde 150 km gectik 30 dk yolumuz kaldığı halde doktor hanım yok diye aradılar ve kurabiye bakmayın biz aramayı unuttuk doktor hanım cikti haftaya randevu oluşturalım diyorlar ifade ediyoruz 200 km yol masraf etmek para kazanmak kolaymis gibi gidip gelirsiniz tekrar diyorlar kesinlikle itimat etmeyin iletişim bozukluğu yüzünden okadar masraf et boş yere.

2022:02:06 19:44:55
Semra Durak

Semra Durak

Dudak dolgusu, gamze ve botoks yaptırdım. Şu kadarını söyleyim gerçekten eliniz çok iyi. Teşekkürler..

2023:01:19 14:46:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı