Bayramoğlu eczanesi – MNG AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Bayramoğlu Eczanesi - MNG AVM

Bayramoğlu Eczanesi, Erzurum şehrinde bulunan ve MNG AVM içerisinde hizmet veren bir eczane olarak bilinmektedir. Eczane, geniş bir ürün yelpazesi ve uzman personeli ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Bayramoğlu Eczanesi, yıllardır Erzurum halkına sağlık alanında hizmet vermektedir. Deneyimli eczacıları ve güler yüzlü personeli ile müşterilerin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Bayramoğlu Eczanesi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir.
  • Eczane, düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman eczacı ve personel
  • Güvenilir ve kaliteli hizmet
  • Kampanyalar ve indirimler
Bayramoğlu Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan eczane, Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Bayramoğlu eczanesi – MNG AVM Yorumlar - 1

user303336

Erzurum Bayramoğlu eczanesi - MNG AVM Eczane oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

24 Eylül 2024
1 Bey

1 Bey

Aradığınız her şeye cevap bulabileceğiniz güzel bir eczane. Çalışanlar çok ilgili.

2023:10:20 02:05:41
Recep Bayoğlu

Recep Bayoğlu

Buraya girdiğiniz an bir eczane olduğuna inanamayacaksınız çünkü konsept olarak mükemmel dizayn edilmiş bir yer.Burada bitkisel ilaçlarıda temin edebilirsiniz. Avm içerisinde ancak avm saatlerine uygun olarak açılış kapanış yapmıyor yani normal eczanelerle aynı saatlerde faaliyet gösteriyor.

2021:08:23 16:06:52
Şule Kaya

Şule Kaya

Her türlü sağlık problemıne yönelik çok çeşit ürün sunan Erzurum’da gördüğüm en şık eczane. Eczacıdan tüm çalışan personeline kadar da çok ilgili ve bilgililer. Yıllardır geçmeyen saç dökülmesi ve egzama problemıme de çözüm bulduğunuz içim minnattarım. Teşekkürler Bayramoğlu eczanesi

2019:07:23 21:10:48
Emre Şahin

Emre Şahin

Mustela bebek ürünlerini, ve birçok kozmetik ürününü bulabildiğim , işinin başında bazı ilaçları kendinin hazırladığı yenilikçi işinin başında bir eczacının işletmiş olduğu Erzurum un en iyi eczanesi

2019:07:23 16:40:57
Fahri Kavrut

Fahri Kavrut

İnsanın kendini özel hissettiği harika bir eczane. Gerek Emine Hanım gerekse diğer arkadaşlar hem çok ilgili hemde ürünler hakkında son derece bilgililer.

2019:06:26 21:54:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–13:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı