Dr. Hakan Uygur Yetişkin ve Çocuk Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Dr. Hakan Uygur Yetişkin ve Çocuk Kliniği

Dr. Hakan Uygur Yetişkin ve Çocuk Kliniği, Erzurum şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Kliniğimiz, yetişkinler ve çocuklar için geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Hakan Uygur Yetişkin ve Çocuk Kliniği, 1990 yılında Dr. Hakan Uygur tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunarak bölgede önemli bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri uygun ve rekabetçidir.
  • Tedavi ve operasyon maliyetleri şeffaf bir şekilde belirtilir.
  • Sigorta kabul edilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Hasta odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale
Dr. Hakan Uygur Yetişkin ve Çocuk Kliniği, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla bölgenin tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir. Sağlığınızı önemseyen ve güvenilir bir tedavi süreci arayan herkesi kliniğimize bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Dr. Hakan Uygur Yetişkin ve Çocuk Kliniği Yorumlar - 1

user303320

Erzurum Dr. Hakan Uygur Yetişkin ve Çocuk Kliniği'nde doktorumuz çok ilgili ve alanında uzman biri. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve gereken desteği sağladı. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça memnuniyet vericiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Eylül 2024
Gözde Çiltaş

Gözde Çiltaş

Bu gün oğlumu 40 derece ateşle götürdüm. Doktor bey serumu taktıktan sonra hiç bir açıklama yapmadan evde sağlık hizmetine gitmiş. Bizler en değerli varlığımız çocuklarımızı size getiriyoruz. Randevunuz varsa açıklama yapın alamayacağınızı belirtin böyle rezillik görülmedi bu çocuk bebe bir buçuk yaşında reaksiyon gösterebilir. Aksi bir durum olabilir. Ya hiç bir şey olmasa nezaket kuralıdır ben çıkıyorum her şey yolunda reçeteniz bu demek çok zor olmamalı. Asla tavsiye etmiyorum.

2024:01:11 10:33:46
Elif ilayda Kaya

Elif ilayda Kaya

Yıllardır demir ilaçları kullanıp hiçbir faydası olmadı fakat Hakan Bey'le tanışıp demir tedavisine başladık ve bir günde gözle görülür etkilerini görmeye başladım.Klinikteki ilgisi,güler yüzü,ve tecrübeli ekibiyle hizmetten çok memnun kaldık. Bilgisine ve hekimliğine güvendiğimiz Erzurum'da birçok alanda hizmet veren mükemmel bir doktor. Gözümüz kapalı güveniyoruz. Ailecek sağlığımız ona emanet.

2023:11:28 13:10:56
Ebru Karakas

Ebru Karakas

Hekimliğine ve bilgisine çok güvendiğimiz bir çok kez farklı konularda hizmet aldığımız bir hekim. Anneanneme diz enjeksiyonu yaparak ağrılarını rahatlattığı için ve evde bakım hizmetleri ile ailemize olan desteğinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Erzurum’a olan bu kaliteli hizmetinin artarak devam etmesini diliyoruz…

2023:10:12 10:01:36
Kahraman Rtb

Kahraman Rtb

40 derece ateşi olan 5 aylık bebeğimin ateşini dakikalar içinde düşürerek tedavisini yaptı. Bir gece sonra hiçbirşeyimiz kalmadı. Mükemmel bir doktor, Erzurum için büyük bir hizmet. Teşekkürler Hakan hocam

2023:10:12 16:38:03
Neclaa Neclaa

Neclaa Neclaa

Deneyimsiz kendine güvenmeyen bir doktor Hakan Uyğur,Ortopedi polikliniğinde asistanlık yaparken Fetöden dolayı doktorluk mesleğinden hastaneden atıldı.Özel Buhara Hastanesinde çalışıp kendisine çevre edindi..Buharanın hastalarını telefonuna kaydedip buharada çalışırken kendine klinik açtı ve istifa etti.Buharanın ekmeğini şuan yiyor..buna rağmen hastalarına ve çevresine buharayı kötüleyip,boş serum takıp gönderiyorlar demesi gerçekten etik değil.İnsan zamanında ekmek yediği yeri kötülemesi kalitesini gösteriyor.Buhara sayesinde doktorluk adına bir şeyler öğrendi onuda tek başına uygulayamıyor bile😁Her gelen hastaya sari serum takıp gönderiyorlar.Buharadan yarı buçuk öğrendiğini uyguluyor.Serum takıldım iyileşemedim dediğimizde yemene dikkat etmiyorsun ya da psikolojik diyip gönderiyor.Ben hekimliğime güveniyorum diyor 1 ay üst üste gittim boğazında bişe yok dedi en sonunda başka doktora gittim ilaç yazdı 1 haftada geçti yani demem o ki doktorluk adına bişe bilmiyor boş yere gidip 600 TL nizi çöpe atmayın...

2023:10:17 18:40:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı