Op. Dr. Ozan Kuduban

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Op. Dr. Ozan Kuduban

Op. Dr. Ozan Kuduban, Erzurum şehrinde hizmet veren bir göz doktorudur. Göz hastalıkları konusunda uzmanlaşmış olan Op. Dr. Ozan Kuduban, hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Ozan Kuduban, uzun yıllardır göz hastalıkları alanında çalışmaktadır. Erzurum'da açtığı kliniği ile birçok hastaya hizmet vermiş ve güvenlerini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Op. Dr. Ozan Kuduban, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hastaların bütçelerini zorlamadan tedavi olmalarını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Göz hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir doktor
  • Modern ve donanımlı bir klinik
  • Hasta memnuniyetine önem veren bir yaklaşım
Op. Dr. Ozan Kuduban'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzmanlık alanında deneyimli olması, modern klinik olanakları sunması ve hasta memnuniyetine verdiği önem ile Op. Dr. Ozan Kuduban, göz sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir doktordur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Op. Dr. Ozan Kuduban Yorumlar - 1

user303306

Erzurum Op. Dr. Ozan Kuduban Doktor'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir şekilde tedavi etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Eylül 2024
Zilan Demirtas

Zilan Demirtas

Şubat ayında gittim Ozan bey’in kliniğine burun ameliyatı için, burnumda eğrilik vardi bir kaç gün içerisinde ameliyat oldum. Ameliyattan sonra yüzümde çok az şişme oluştu, burnum tam istediğim gibi oldu çok fazla kalkık bir burun istemiyordum öyle de oldu, şu an daha iyi nefes alabiliyorum teşekkür ederim Ozan bey’e. Çok ilgili bir doktor 😊

2022:05:19 22:35:28
Ahmet Servet Tüylüoğlu

Ahmet Servet Tüylüoğlu

Doktor sadece KBB'ci. Anatomik olarak burun suratın en belirleyici unsurudur. Estetik ameliyatıyla ve bununla ilgili burun tasarımı vs. hiçbir alakası yok. Ameliyat öncesinde ne bir görüşme ne de bir ön tasarım aşaması, hiçbir şekilde yapmıyor. Ameliyat sonrasında ise daha da ilgisiz bir şekilde adeta ortadan kaybolarak, sürecin takibini sağlamıyor. Annemin ve kuzenimin burnunu beyefendiye yaptırdık ama ne iştir ki dikişlerimizi bile alma tenezzülünde bulunmadı. Hatta ve hatta kuzenimin burnunda gözle görülür bir eğrilik söz konusu ve halen daha "zamanla oturur, ödem var" gibi bahanelerle kendisini geçiştiriyor. (6 ay geçti ameliyatın üstünden :)). Yakında yasal haklarımıza da başvurmayı düşünüyoruz. Kesinlikle kendisini bir estetikçi olarak önermiyorum. Ha olur da nefes sorununuz vs. olursa, da bu beyefendiyi önermiyoruz. 0 yıldız olsa onu verirdim.

2022:05:03 21:53:39
sibel dumlu

sibel dumlu

Yaklaşık 7 yıl önce Op. Dr. Ozan KUDUBAN burun ameliyatımı gerçekleştirdi nefes almakta yaşadığım sorun giderildiği gibi burnuma çok doğal şekil Verdi o Zamandan bu zamana kadar estetik olduğu anlaşılmayan burnum hiç bir şekilde defırmasyona uğramadı. Işinin ehli olan hekimime teşekkür ederim.

2022:05:20 16:30:08
B.Şehriban

B.Şehriban

Ne kadar da doğru bir tercih yapmışım Ozan bey e burnumu emanet ederek:) önceliğim doğallıktı ve öyle de oldu. Ayrıca o kadar temiz bir iş oldu ki gören diğer doktor arkadaşlarım da çok beğendi. Ameliyatta ve sonrasında hiç bir problem yaşamadım her şey istediğim gibi gitti śükür🙏 iyi ki tercihim Ozan doktorumdan yana olmuş🙏

2022:05:17 12:57:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı