Prof. Dr. Özgür Yörük, Kulak Burun Boğaz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Prof. Dr. Özgür Yörük Kulak Burun Boğaz

Erzurum Prof. Dr. Özgür Yörük Kulak Burun Boğaz, şehirdeki en önde gelen KBB uzmanlarından biridir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Dr. Özgür Yörük, hastalarına en iyi tedavi ve bakımı sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

İşletme, 2000 yılında Dr. Özgür Yörük tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hastaya hizmet vermiş ve birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri piyasa ortalamasının altındadır.
  • Operasyon ve tedavi fiyatları, hastanın durumuna göre değişkenlik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Hasta odaklı yaklaşım
Erzurum Prof. Dr. Özgür Yörük Kulak Burun Boğaz, hastalarına en iyi tedaviyi sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir. Bu nedenle, işletmemizi tercih ettiğinizde kaliteli ve güvenilir bir hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Prof. Dr. Özgür Yörük, Kulak Burun Boğaz Yorumlar - 1

user303270

Erzurum Prof. Dr. Özgür Yörük, Kulak Burun Boğaz Doktoru olarak oldukça başarılı bir hekimdir. Kendisi alanında uzman ve deneyimlidir. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşım sergiler. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirir ve onların endişelerini giderir. Kesinlikle güvenilir bir doktordur. Kendisine başvurduğum için çok memnun kaldım.

24 Eylül 2024
Adnan ÖZTÜRK

Adnan ÖZTÜRK

Memnun kalmadım tavsiyedeetmem kimseye.70 yaşındaki annemi muayene için götürdüm.Odasının önünde beklerken, kapıyı arkadan kitleyerek hiç kimseyi içeriye almadı.Yaklaşık 2 saat koridorda biz ve başka hastalar bekledik.2 saat yaşlı annemi o koridorda bekletti defalarca kapıya biz ve gelen giden vurmasına rağmen açmadı.Oradaki çalışanlardan şöyle bi açıklama duyduk. Erzurum bu doktorun kıymetini bilmemiş, doktor kendince tepkisini göstermek için hasta kabul etmediğini söylemiş.Yakında da tayini çıkmış mı? Çıkacak mıymış her neyse Erzurumdan gidecekmiş.Buradan çok şey yazmak isterim de gerek yok bize yakışmaz.Yazarsam bu şehri ve bu şehrin insanını dışarda kötülemek için sebebi olur. Sadece Fatih Sultan Mehmet'in bi sözünü hatırlatmak isterim.-Vebal nedir? Bilirmisiniz?-Vebal hak etmeyenlere makam mevki vermektir.

2022:11:08 07:59:23
Sinem Yildiz

Sinem Yildiz

5 yaşında oğlumu ameliyat ettiricektik küçük olduğu için çok korkuyorduk bize özgür yörük hocamızı çok tavsiye ettiler gerçektende dedikleri kadar varmış çok güzel geçti oğlumun ameliyati hiç bi sıkıntı olmadı erzurumda kulak burun boğaz alanında en iyi doktorlardan biri kendisine çok teşekkür ediyorum

2022:07:06 19:00:56
Zubeyir Pehlivan

Zubeyir Pehlivan

Harika doktor çok ilgili

2023:11:20 18:42:49
ferhink çelik

ferhink çelik

Tavsiye

2022:06:25 07:17:12
EMRE KURT

EMRE KURT

2022:01:11 08:14:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı