Op. Dr. İdris Elmas

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Op. Dr. İdris Elmas

Op. Dr. İdris Elmas, Erzurum şehrinde hizmet veren deneyimli bir göz doktorudur. Göz hastalıkları konusunda uzmanlaşmış olan Dr. Elmas, hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. İdris Elmas, uzun yıllardır göz hastalıkları alanında çalışmaktadır. Erzurum'da kendi muayenehanesini açarak bölge halkına hizmet vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

Op. Dr. İdris Elmas, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Muayene ve tedavi fiyatları konusunda şeffaf bir politika izlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Göz hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir doktor
  • Modern ekipmanlarla donatılmış muayenehane
  • Hasta memnuniyetine önem veren yaklaşım
Op. Dr. İdris Elmas'ı tercih etmeniz için en önemli neden, uzmanlığı ve hasta odaklı yaklaşımıdır. Göz sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir doktordur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Op. Dr. İdris Elmas Yorumlar - 1

user303264

Erzurum Op. Dr. İdris Elmas Doktor'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni çok iyi yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Eylül 2024
Dr. yunuss

Dr. yunuss

İzmirde çalışan ayın belli günleri de Erzuruma gelip operasyonlar yapan bir hekim. Saç ekimimi gerçekleştirdi. Gerçekten mükemmel bir kişilik ve çok saygıdeğer bir cerrah. Umarım biz de ileriki yaşamımızda bu kalitede bir hekim olabiliriz

2024:01:15 11:31:21
Melih Bahadır

Melih Bahadır

Uzun arastırma sonucu ile sevgili Op.Dr.İdris Elmas hocamla görüşme yaptıktan sonra 12.09.2023 de Rinoplast ameliyatı oldum. Bu süreçte benimle ameliyat öncesi ve sonrası itina ile ilgilenen değerli hocama, güler yüzlü asistanı Deniz Hanıma ve Healthy Life Clinics çalışanlarına çok teşekkür ederim. 2 ay gibi bir zaman oldu çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Doktorumun verdiği tavsiyeler sayesinde ameliyat sonrası sürecim kolay geçti hiç zorlanmadım normal hayatıma hemen döndüm. Rinoplast ameliyatı ve diğer operasyonlar düşünenler varsa Bu konuda profesyonelliğiyle söz ettiren doktor İdris Elmas'agüvenebilir.Emekleri için çok teşekkür ederim.

2023:11:14 20:35:36
Ecrin Elif

Ecrin Elif

Aklı olan iki kuruş fazla verir bilinen bir doktorda ameliyat olur Ağrıdan öneriyle Erzuruma giden bir arkadaşım güzel burnu vardı hafif kemeri vardı bu doktorda ameliyat oldu burnunu çok kötü yaptı yamuk oldu kız evden çıkmıyor okadar para verdi ilgilenn yok KESİNLİKLE BU DOKTORDAN AMELİYAT OLMAYİNNNN YILDIZ BİLE HAK ETMİYOR ÜSTE GÖRÜN HATA YA DÜŞMEYİN

2023:12:29 21:25:44
Elifsu Su

Elifsu Su

arkadaşlar bu doktordan ameliyat olmayın arkadaşım burnunu çok kötü yaptı yamuk görünüyor kızın piskolojisi bozdu bir yıldız bile hak etmiyor bilerek 5 yıldız verdim yukarda görünsün

2023:12:29 21:14:29
Yunus Ince

Yunus Ince

2013 te saç ekimi için gittim Eslamer'e Bana 2750 greft saç ekildi denildi kafamda toplam 500 greft yok... Üstelik ense kısmım hep seyrekleşti... Ekim sonrasında hiç ilgilenilmedi... Bence saç ekeceğiniz zaman bir daha düşünün.... Aşağıdaki fotoğraf Dr idris Elmasın eseri

2021:01:21 08:44:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı