FLO Forum Erzurum Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

FLO Forum Erzurum Mağazası

FLO Forum Erzurum Mağazası, Erzurum şehrinde ayakkabı ve spor giyim alanında hizmet veren bir mağazadır. Mağaza, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine kaliteli ve trend ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

FLO Forum Erzurum Mağazası, 2010 yılında Erzurum'da açılmıştır. Mağaza, açıldığı günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

FLO Forum Erzurum Mağazası, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Mağazada her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve trend ürünler
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
FLO Forum Erzurum Mağazası, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine alışveriş deneyiminde fark yaratmaktadır. Mağazayı tercih etmek, trend ürünlere kolayca ulaşmanın yanı sıra kaliteli hizmet almanızı da sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken FLO Forum Erzurum Mağazası Yorumlar - 1

user303260

Erzurum FLO Forum Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürünler sunuyor. Mağaza içi düzenlemesi ve temizliği de oldukça başarılı. Personeller de yardımsever ve ilgili. Ancak bazı ürünlerin fiyatları biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak alışveriş deneyimim olumlu oldu.

24 Eylül 2024
Hayati Çelik

Hayati Çelik

Mağazada personelinden Öznur Hanım'a çok ama çok teşekkür ediyorum. Bir ürünün değişimi icab etti. Sorunu seri bir şekilde çözdü. Çözümcü ve müşteri odaklı bu tarz personel, her işletmeye lazım, diyorum. Tekrardan hem mağaza yöneticilerine hem Öznur Hanımefendi'ye teşekkür ediyorum.

2023:07:23 14:50:20
muhsinbey

muhsinbey

FLO mağazaları zaman zaman alışveriş yaptığımız ayakkabı mağazalarından birisidir. Ürün skalasının geniş olması avantajının yanı sıra fiyat ve kalite olarak da tercih edilmektedir. Eksik yönlerine gelince, bugüne kadar güler yüzlü bir personeline rastlamadım. Rastlayan varsa söylesin. Diğer bir konu iade ve değişim politikası hakkında net bir bilgilendirme yapılmadığı için ayağımı vuran bir ayakkabıyı değiştiremedim. Kasiyer ile aramızda geçen diyaloğu burada paylaşamıyorum. Müşteri hizmetleri ilgili ancak personelin ciddi bir eğitimden geçmesi şart.

2023:07:07 21:39:57
Ömer S.

Ömer S.

Ben böyle karmakarışık ben böyle insanı yoran ben böyle ayakkabıların kutudan çıkarılıp saçma bir şekilde darma dağınık olduğu, alışverişe çıkarken aklımda olan şeyi mağazaya girdikten sonra bana unutturan bir yer görmedim. İnanılmaz özensiz... Çalışanlarının yardımcı olup olmadığı konusuna giremiyorum. Çünkü 2 keredir ayakkabı almak için gidiyorum. Ayakkabı almaktan vazgeçip geri dönüyorum. Çalışanları ile henüz muhatap olamadık. Bir an önce düzenin sağlanması dileğiyle.

2023:04:28 21:08:39
Furkan Bostancı

Furkan Bostancı

Geçen hafta yararlandığım kampanyadan çok memnun kaldım tavsiye ederim 👏

2023:12:08 19:22:08
Mert Aras

Mert Aras

Öncelikle çalışanlarınız maske takmıyor.Ürün çeşidi yoktu.Ciddiyet yoktu, laubalilik vardı.10 üzerinden 0.5Fiyatlatınız etikette farklı kasada farklıydı.Birdaha gelmem için tüm ürünlerinizin bedava falan olması gerekiyor.

2021:08:22 15:25:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı