Uzm.Dr.İhsan Doru-Radyoloji Uzmanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Uzm.Dr.İhsan Doru-Radyoloji Uzmanı

Uzm.Dr.İhsan Doru-Radyoloji Uzmanı, Erzurum şehrinde hizmet veren bir radyoloji uzmanlık merkezidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Dr. İhsan Doru ve uzman ekibi, hastalarına en kaliteli radyoloji hizmetini sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Uzm.Dr.İhsan Doru-Radyoloji Uzmanı, 2000 yılında Dr. İhsan Doru tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hastaya hizmet vermiş ve güvenilirliğini kanıtlamıştır.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli radyoloji hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, hastalarımızın bütçelerini zorlamamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve doğru teşhis imkanı
Uzm.Dr.İhsan Doru-Radyoloji Uzmanı, hastalarına güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı radyoloji hizmeti sunmaktadır. Deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanlarımızla hastalarımızın sağlığına değer vermekteyiz. Bizimle çalışarak doğru teşhisi hızlı bir şekilde alabilir ve sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Uzm.Dr.İhsan Doru-Radyoloji Uzmanı Yorumlar - 1

user303228

Erzurum Uzm.Dr.İhsan Doru-Radyoloji Uzmanı Doktor, alanında oldukça deneyimli ve bilgili bir doktordur. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşım sergiler. Teşhis koyma konusunda başarılı ve tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirir. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktordur.

24 Eylül 2024
Gökhan Uygur

Gökhan Uygur

Allah razı olsun çok mükemmel bir insan. Eşimle detaylı ultrasyon için gittik. En ince ayrıntıya kadar bilgilendirdi. Çok ilgili ne nezaketliydi. Alanına gerçekten hakimdi. Ultrasyonun radyoloji uzmanının işi oldğunu alan hakimiyetiyle ispatlıyor. Ama hepsinden önemlisi iyi bir insan. İlgi alaka mükemmel. Ultrasyonda Erzurumda bilinen diğer isimlere gidenlerin İhsan beyi tanımasını tavsiye ediyorum. Erzurum için bir şans

2024:01:09 16:46:28
Sema (Sokratesla)

Sema (Sokratesla)

Detaylı ultrason için doktor beyi tercih ettik. Aldığımız hizmetten son derece memnun kaldık.

2023:07:03 09:51:25
Malik Dursunoglu

Malik Dursunoglu

Doktor beyi iyi tanırım. 2014 yılında oğluma proflar olmadik teşhisler koydular. O zaman doktor beye çalıştığı hastanede gitmistik. Bilgisiyle koydugu teşhisle insanı rahatlatan yaklaşımıyla mükemmel. Diger doktorlarin aksine.seyler söyledi. Biz hocamin dediklerine inandık. Rahatladik sukur dediği gibi çıktı. Öncesinde söylenenler bizi mahvetmişti. Teşekkürler hocam. Bence erzurum icin bir kazançsınız

2021:12:15 07:19:35
Emesam Krt

Emesam Krt

Sayın hocam kolonoskopi de yapıyor musunuz ?

2023:12:03 16:01:31
C Altınkaya

C Altınkaya

Cok ilgili bir doktor bey ,özellikle ayrıntılı ultrason icin kadın doğumculardan cok iyi bakıyor ve analiz ediyor. Randevu almayı unutmayın

2021:11:13 10:33:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:30
  • Salı 09:00–17:30
  • Çarşamba 09:00–17:30
  • Perşembe 09:00–17:30
  • Cuma 09:00–17:30
  • Cumartesi 09:30–14:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı