Özel ProfDent Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Özel ProfDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Özel ProfDent Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Erzurum şehrinde hizmet veren öncü diş sağlığı merkezlerinden biridir. 2005 yılında kurulan poliklinik, deneyimli ve uzman kadrosuyla hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Özel ProfDent Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2005 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana modern teknolojileri kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Hizmetler

  • Genel diş muayeneleri
  • Diş temizliği ve diş taşı temizliği
  • Diş beyazlatma
  • Diş çekimi ve diş dolgusu
  • Ortodonti tedavileri

Fiyat Politikası

Özel ProfDent Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi için polikliniği arayabilirsiniz.

Neden Tercih Edilmeli?

Özel ProfDent Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman ve deneyimli kadrosuyla, modern teknolojileri kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır. Hijyenik ortamı, uygun fiyat politikası ve hasta memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Özel ProfDent Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user303156

Erzurum Özel ProfDent Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimleri son derece profesyonel ve ilgiliydi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Eylül 2024
Özlem Bayram

Özlem Bayram

4 gün önce 5yasindaki kızımı getirdim Bayburt'tan . Kızımın ağzında sağlam dış yoktu diyebilirim . Allah binlerce kez razı olsun ozan hocadan güler yüzü ilgisi ile bizi çok memnun etti . Her daim güvenip gidebilirsiniz . Çocuğumda Allah'a şükür ne ağrı ne sorun hiç bişey olmadı . Ozan hocaa dualarimdasiniz her zaman 😊

2024:01:14 04:35:22
Rıdvan TAŞ

Rıdvan TAŞ

Yıllardır her aile ziyaretimde mutlaka 1 günümü ayırıp, tedavilerimi ve bakımlarımı yaptırdığım klinik. İstanbul’da yaşamama ve çok fazla alternatife sahip olmama rağmen ailece tüm tedavi ve bakımlarımızı sadece Profdent Diş Kliniğinde yapıyoruz ve firmanın özlellikle önce problemli dişi kurtarma prensibinden fazlasıyla memnunuz. Tüm Profdent ailesine samimi yaklaşımları ve muhteşem işlemleri için teşekkürler…

2023:12:20 19:57:52
Yalçın GÜVEN

Yalçın GÜVEN

Yıllarca ihmal ettiğim diş bakım/tedavisini ProfDent’ten Fatmanur Hanım’ın ilgisi ve yönlendirmesiyle yaptırmaya karar verdim. Tabi çevremde sürekli bu tedavilerin zorluğu ile ilgili olumsuz yönlendirmeler bu kadar geç kalmamın nedenlerindendi. Dr.Mehmet Rıfat Bey’in kusursuz tedavisi sonrası kendi adıma yılların sorunu hızlı, sorunsuz, acısız, komplikasyonsuz devam ediyor. Örneğin implantı çoğu kişi çok zor bir işlem bilir. Belki de yaptırdıkları yerlerde bu zorlukları yaşamış olmaları böyle bir genelleme yapmalarına neden oluyordur. Oysa diş çekiminden dahi kolay ve kısa bir süreç DR. Mehmet Rıfat ve ProfDent sayesinde. Keşke daha erken tanışsaydım ve bu kadar beklemeseydim. Herkese ProfDent’i tavsiye ediyorum.

2023:12:16 08:38:34
Beyza Tüten

Beyza Tüten

Geçen hafta oğlumun diş operasyonunu gerçekleştirdi Ozan hoca. Böyle bir ilgi, işinde profesyonellik…hayran kaldım. O kadar dişi kısa bir sürede 0 ağrı , 0 sorunsuz halletti valla. Bundan sonra en küçük bir problemde Türkiye’nin neresinde olursam olayım geleceğim tek adres çok teşekkür ediyorum 🙏

2024:01:03 04:29:44
görkem poyrazoğlu

görkem poyrazoğlu

Başta doktorları olmak üzere Özel ProfDent Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği personelinin profesyonelliği ve ilgisi beni gerçekten etkiledi. Tedavi sürecim boyunca hissettiğim güven ve rahatlık, sağlık hizmetlerinde aradığım önceliklerin tam anlamıyla karşılandığını gösterdi. Poliklinikteki temizlik ve düzen de dikkat çekiciydi.Teşekkürler ProfDent Ekibi

2023:12:17 16:40:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–18:30
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı