Özel Profdent Terminal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Özel Profdent Terminal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Özel Profdent Terminal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Erzurum şehrinde hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1995 yılında kurulan poliklinik, deneyimli ve uzman kadrosuyla bireylere kapsamlı ağız ve diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Özel Profdent Terminal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını benimsemiştir. Yılların verdiği deneyimle, her geçen gün kendini geliştirerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Özel Profdent Terminal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Hizmetlerimiz için detaylı fiyat bilgisi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Güncel teknolojilerle donatılmış ekipmanlar
Özel Profdent Terminal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla Erzurum'da tercih edilen bir poliklinik olmaktadır. Ağız ve diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres olan poliklinik, sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Özel Profdent Terminal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user303148

Erzurum Özel Profdent Terminal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Diş Hekimi ile çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve işini titizlikle yaptığını gördüm. Hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Ayrıca poliklinik temizliği ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Eylül 2024
Kadir Tağarcık

Kadir Tağarcık

Yaklasik bir yıldır Tüm dış tedavilerimi burda yaptırıyorum ve çok memnunum özellikle mehmet hocama ve tüm prof dent ailesine ilgi ve alakasından ötürü çok teşekkür ederim güvenle herkese tavsiye ederim 🙏🏻

2023:10:24 10:37:09
firat

firat

Saat 13.30 da terminal CD.randevumuz vardı.tam saatinde gitmemize rağmen yaklaşık yarım saat bekledik ve çalışan personel tarafından hiç bir şekilde bilgilendirilmedik.sonrasinda doktorun ne zaman müsait olacağını neden bu kadar bekletildiğimizi ve en önemlisi neden bilgilendirme yapilmadigini sormamiza rağmen bir cvp alamadık.cok ilgisiz personel var.doktor ise bir hafta önce disin röntgenini çekip bir kırık olmadığını söylemesine rağmen tekrar röntgen istedi.bi hafta önce cekildgmzi sorun olmadığını hatirlatmamiza rağmen kırıklar sonradan oluşabiliyor şeklinde tuhaf bir cvp aldık.hic memnun kalmadım asla tavsiye etmiyorum.verdigimiz parayı haketmiyor

2023:11:04 15:16:49
Okan Yılmaz

Okan Yılmaz

Hijyen ve alaka gerçekten üst düzeyde..Cocuklar için özellikle ozan hoca bir nimet..bunun yanında Ömer ve Mehmet hocaya teşekkürler..

2023:10:23 08:04:32
livaneli aksoy

livaneli aksoy

Alanında uzman ve deneyimli, ilgili hekimler özellikle Ömer Hocama ve Nurullah Beye yardımları için teşekkür ediyorum.

2023:12:25 11:41:28
Emre Öztürk

Emre Öztürk

Ozan hoca nın güleryüzü eksik olmasın🙂😇 ancak kışın kliniğe girişte buz sarkıtlarına çözüm bulmaları gerekiyor ister istemez insan geriliyor😕🙄

2023:07:10 10:32:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı