Özel DENT Erzurum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Özel DENT Erzurum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Özel DENT Erzurum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Erzurum şehrinde hizmet veren öncü ağız ve diş sağlığı merkezlerinden biridir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Poliklinik, 2000 yılında kurulmuş olup o günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiştir. Sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren poliklinik, en son teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi tedaviyi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Özel DENT Erzurum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Tedavi planları ve fiyatlandırmaları, hastanın ihtiyaçlarına ve durumuna göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Geniş hizmet yelpazesi (implant, estetik diş hekimliği, ortodonti vb.)
  • Hasta memnuniyeti odaklı yaklaşım
Özel DENT Erzurum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Ağız ve diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres olan poliklinik, her zaman en iyi tedaviyi sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Özel DENT Erzurum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user303142

Erzurum Özel DENT Erzurum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyoneldi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Poliklinik de oldukça temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Eylül 2024
Raci Taşcıoğlu

Raci Taşcıoğlu

Oğlum ve kızım için ilk defa kapısını açtık. Çok hijyen, nezih ve hasta dostu bir klinik olduğunu müşahade ettik. Özellikle yakın ilgisi ve güleryüzü için çocuk diş hekimi uzmanı Doç. Dr. Münevver Kılıç hocamıza teşekkür ederiz. İlk defa dişi çekilen kızımı etkili iletişimi ile kolaylıkla ikna edip, diş korkusu yaşatmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:12:23 11:58:05
Busra Onal

Busra Onal

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, oğlum için gittik Münevver hanıma neden geldiniz diye yüzüme bağırmadığı kaldı ki bana yapamadığı için yanındaki asistana çıkıştı bana 5ten sonra yoğunluk koymayın bu ne diye sanırım doktor hanım çocuklarının okul çıkışına yetişememişti evet bi anne için zor bir durum bende özel bir kurumda çalışıyorum bende bu durumu yaşıyorum ama kesinlikle benden hizmet almaya gelmiş vatandaşa bunu yansıtmıyorum. Daha önce bir kamu bir özel kliniğe gittik ve ikiside 3 dişinde problem olduğunu söyledi burada doktor hanım 12 dişi olduğunu söyledi şok oldum ve tavrı oğlumun tipik bir hasta olduğu 1 saatlik işi 3 saate yapacağı o yüzden genel anestezi ile yapabileceğini söyledi muhasebeye yonlendirdi verilen miktarı yazmak bile istemiyorum siz tahmin edin zaten dişçi fobisi olan oğlumun fobisi daha da arttı kliniğe teşekkür ederiz...

2024:01:12 07:12:56
Seda Arda

Seda Arda

En berbat dişçi 1 buçuk senedir dişlerim için gidiyorum kendi hatalarıyla beğendiğim dişi kırdılar ve hiç bir şekilde diş yapamadılar beceremiyorlar profesyonellik sıfır erzurumun en berbat yeri paranızla rezil olmak istemiyorsanız gitmeyin.

2024:01:17 10:49:13
Büşra Malkoçoğlu

Büşra Malkoçoğlu

Diş taşı temizliği, plak ve beyazlatma işlemi gerçekleştirdim.İşlerinde çok iyiler tüm ekip güler yüzlü çok ilgiliydiler doktorum ela hocama selamlar çok tatlı ve nazikti ayrıca Melike hanımın ilgisine de teşekkür ederim plaklarımı yaparken benimle çok ilgilendi.Tüm ekibinize teşekkür ediyorum kolay gelsin

2023:11:04 07:08:13
Nesrin Alemdarlar

Nesrin Alemdarlar

Profesyonel bir ekip ve ortam ile kendimi güvende ve mutlu hissettim. Tüm sorularım 8lgiyle dinlenip en ince detayına kadar ceveplandirildi. Tüm ekibe özellikle doktor Ela hanıma çok teşekkür ederim.

2024:01:09 07:16:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–20:00

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı