Akdent Dis Klinigi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Akdent Dis Klinigi Erzurum

Akdent Dis Klinigi, Erzurum şehrinde hizmet veren köklü bir diş kliniğidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan klinik, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Akdent Dis Klinigi, 2000 yılında Dr. Ahmet Kaya tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, klinik sürekli olarak gelişmekte ve yenilikçi tedavi yöntemlerini hastalarına sunmaktadır.

Hizmetler

  • Genel diş tedavisi
  • Estetik diş hekimliği
  • Implant uygulamaları
  • Ortodonti tedavileri

Fiyat Politikası

Akdent Dis Klinigi, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Tedavi planları, hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun olarak oluşturulmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Akdent Dis Klinigi, her yaş grubundan hastaya hizmet vermektedir. Çocuklar, gençler, yetişkinler ve yaşlılar, kliniğimizde kendilerine uygun tedavi seçenekleri bulabilirler.

Akdent Dis Klinigi'ni tercih etmeniz için birkaç neden: Profesyonel ve deneyimli kadromuz, modern teknolojiyi kullanmamız, uygun fiyat politikamız ve hastalarımıza verdiğimiz önem sayesinde, diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adresiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Akdent Dis Klinigi Yorumlar - 1

user303138

Erzurum Akdent Dis Klinigi Diş Hekimi oldukça profesyonel ve deneyimli bir ekip ile hizmet veriyor. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Hijyen konusunda da oldukça titizlerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Eylül 2024
Beril

Beril

Kesinlikkkle gitmeyinnn!!!Dişinizi seviyorsanız ne yaptığı dolgular bir hafta dayandı nede verdiği 2 yıl garanti işe yaradı üç kere randevulu gitmeme rağmen uzun sürer diyip geri gönderildim böyle bir ilgisizlik olamazzz…!Bu kadarı yetmez gibi ben şu an onun yüzünden tek bir ön dişim yanlış kapladığı malzemelerden dolayı et de çekilme olduğu yanlış uygulanan tedaviden kemik kaybı olduğu için ön beş dişimden oldum . Yaptığı dolgular bir hafta sonra düştü iki yıl garantili dedi üç kere randevulu gitmeme rağmen ilgilenmedi şu an ön 5 dişim kapladığı malzemeden dolayı kemik kaybına uğramış . Bilmeden gidenler için yazıyorum umarım birilerine faydası dokunur…Sağlıkla kalın.

2023:12:01 02:09:24
Fahrunnisa COŞKUN

Fahrunnisa COŞKUN

2018 de İlhami beye 2 tane implant yaptırdım üzerinde5 tane kaplama vardı 1 yıl olmadan kaplama düştü birisi tam çıkmamıştı yapıştırmak için kaldırayım derken kırdı Allah tan yarısı kırıldı o şekilde taktı birkaç ay sonra tekrar düştü kaplama sürekli gitmeme rağmen oyaladı yapmadı muayene yeri değişirken randevum da iptal oldu ( iyi ki olmuş) başka bir doktor buldum o baktı implantlar yanlış yapılmış bu şekilde kaplamayı yapıştırmam imkansız dedi ve tekrar implantları söküp yapmak zorunda kaldı . Bana hem maddi hem manevi zararı oldu asla tavsiye etmiyorum implant yapmayı bilmiyor .

2023:09:08 12:56:06
Tuğba Civelek

Tuğba Civelek

Diş yaptırmaya gidiyorsunuz ama hem dişinizden hem işinizden olabilirsiniz dikkat edin de gitmeyin haricinde özel hayatınıza dahil olan bir yer heran iş yerinize eşi gelip kıskançlığından sizi işiniZden edebilir

2023:11:12 11:49:32
Dilek Kaçar

Dilek Kaçar

Ak dent İlhami Aksu diş kliniğinde doktorum Furkan Sadeler işinde çok başarılı güven veren tedavi sürecini muhteşem bir şekilde ilerletiyor. Çok teşekkür ediyorum

2023:11:14 22:41:32
eray polat

eray polat

Bugün 2 sene önce yaptırdığım ve ödediğim dis ücretiyle alakalı arandimYaptirmadigim dis ucretiyle alakalı hesap soruldu gerekli bilgiyi vermeme rağmen sms atarak taciz edildim çok ayipEray bey tlfnu yüzümüze kapattınız ben durumu çözüme kavuşturmak istiyorum size kaç diş takıldı defterde 5 diş yazıyor sinirlendiğiniz için beni dinlemek istemediniz 2 diş kesildi diğerleri sonra diye not düşülmüş belki o dişler yapılmadıysa ödeme o yüzden gözüküyor olabilir Netleştirelim ki defterinizi sıfırlayayımSifirlamayinÇözüm istemiyorum önce işinize yapin

2023:09:09 12:43:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı