Dedeman Palandöken

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Erzurum Palandöken Dedeman Palandöken Yorumlar - 0

Burcu

Burcu

Arkadaşımın beni getirmesiyle geldim. Bundan önce Uludağ'a bir çok kez gitmiş biri olarak keşke daha önceden gelseydim dedim. Hem konumu hemde karın yoğunluğu anlamında çok tatmin ediciydi, kayak çok şahane geçti. Yemekler harikaydı, özellikle hergün yeni çıkan soğuk mezeler çok lezzetliydi. Otelin restaurant kısmındaki arkadaşlar çok kibardı ve hizmet çok hızlıydı. Kayak odasındaki beyfendiler her şeye yardımcı oldular. Misafir ilişkileri Başak hanım tatilin ilk gününden son gününe kadar bizimle çok ilgilendi ve hep çok güler yüzlüydü. Otelin odalarının kesinlikle yenilenmesi gerekiyor ama her şey o kadar harikaydı ki o bile bir yerden sonra göze batmadı. Kış tatillerim için tercihlerimin ilk başında olacak artık.

2024:01:19 19:48:22
ozg yon

ozg yon

Resepsiyon, oda servisi, garsonlar, kayak eğitmenleri, kayak odası bütün otel ekibi inanılmaz hızlı, yardımsever ve güleryüzlü. Hamam spa ekibi de aynı şekilde güleryüzlü ve ilgiliydi, mix masaj yaptırdım, yaptırdığım en iyi masajdı kayaktan sonra şiddetle tavsiye ederim. Otelin yeri teleski nin tam önünde, cafeleri çok keyifli lokasyonu çok iiydi. Odalar eski ama temizdi ve aşırı sıcaktı. Resepsiyondan taleplerimiz hızlı şekilde yerine getirildi. Mini club daki arkadaşlar oğlumuzla çok ilgilendiler, biz kayak yaparken oyun oynadılar, çok tatlılardı.Ancak, cafe de fiyatlar bizce fazlaydı, bira 200, sıcak şarap 260, patates 150 tl(ancak 2 kişilikti bence). Tek fiyat performans içeceği filtre kahve. En azından otel müşterilerine indirim yapmaları gerekiyor. Tam pansiyon almak manasız çünkü restourant fiyatları oldukça uygun, yemeklerde pek lezzetli değildi maalesef.

2024:01:18 10:03:21
Sedat Finikeli

Sedat Finikeli

Öncelikle otelin yeri ve manzarası çok güzel. Lakin çalışanlar mutlu değil buna eminim. İnternet'e rezervasyon yaptırdık gittiğimizde rezervasyon yaptırdığımız yani 17.300₺ verdigimiz oda yerine bizi yurt odası gibi bir oda verdiler. Çalışanlar her gün oda veriyor bunun farkedilmemesi mümkün değil.sanirim çalışanlar mutsuz. Daha sonra biz söyledikten sonra yanlışlık oldu diyip değişim yapıldı ama hevesimiz de gitmişti zaten. Ertesi sabah kaymak için acemi olduğumuzu söyledik acemi pistini göstermeye bile erindiler. Bu yüzden en altta inip belediyenin pistine gittim. Odalarda duş gerçekten rezillik camın yarısı yok başlık durmuyor tuhaf bir deneyimdi. Fiyatına göre performansi kötü. Ve son konaklamak için o kadar para ödememize rağmen su 50₺ den alıyorsunuz bilginiz olsun.

2024:01:14 06:34:00
Yücel Değer

Yücel Değer

11-14 ocakta grup olarak gittik. Otele varır varmaz checkin dahil her şey önden halledilmişti. Personel çok ilgili ve yardımsever. Yemekler güzeldi. Palandöken denilince dedeman zaten ikonik bi konumda. Umarım yeniden gidebiliriz. Dağda ki konumu eşsiz. 3 gece 4 gün bizi ağırladılar. Teşekkür ediyoruz. Tek olumsuz tarafı temizlik çok iyi olmasına rağmen bazı odalarda sigara içiliyor. Lütfen bu konuda daha caydırıcı cezaları olsun.

2024:01:15 08:00:33
Atilla Yıldız

Atilla Yıldız

Erzurumda kayak pistinin orta yerinde istediginiz zaman kayarak odaniza gidebileceginiz ve hic otelden merkeze gitmeden tum ihtiyaclarinizi karsilayabileceginiz bir aile kayak oteli..Fiyat performans cok iyi. Telefon sarj aletimi unutmustum otelde satiliyordu. Misafir iliskileri Asli Hanim cok ilgilendi tum konaklama suresince kendisine tesekkurler. Havaalani Transferi cok basariliydi

2024:01:20 14:40:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı