Grand Çatalkaya Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Erzurum Yakutiye Grand Çatalkaya Hotel Yorumlar - 0

Teoman Ağaoğlu

Teoman Ağaoğlu

Sömestr da ailecek 5 gece konakladık.Genel olarak hepimiz memnun kaldık.Artıları ve eksileri belirtmek gerekirse,Artıları;Konum olarak mükemmel lokasyonda.Odalar modern ve genişKahvaltısı ve restorant çok çok iyiPalandökene taksi ile 7-8dakika ve taksi durağı hemen yanındaMeşhur restorantlara ve yerlere yürüyüş mesafesindeYataklar yumuşacık ve rahatEksileri;Odalarda ses izolasyonu zayıf(bu biraz da konaklayanların ayıbı)Yastıklar sertTemizlik bi tık dikkatli olabilir(havluda leke gördüm)Sonuç olarak seneye sömestr da kayak odaklı geleceğim zaman kesinlikle tekrar tercih ederim,herkese de tavsiye ederim.Tam bir fiyat-performans oteli.

2024:01:24 14:40:14
Merve ŞİRİKÇİ TURHAN

Merve ŞİRİKÇİ TURHAN

Erzurum şehir merkezinde kalabileceğiniz en iyi hotel. Süt ve süt ürünleri ve yumurta yiyemediğim halde kahvaltıda yiyecek bir sürü çeşit buldum, görevliler özel durumumla yakından ilgilendi. Çalışanlar güler yüzlü ve müşteri memnuniyetini önemsiyorlar. Odalar temizdi gayet memnun kaldık herkese öneririz.

2024:01:18 06:08:25
Sefa Demir

Sefa Demir

Otelde geçirdiğim süre, benzersiz bir konfor ve lüksün kusursuz bir birleşimiydi. Mükemmel konumundan, zarafetle tasarlanmış odalara kadar her detay, kusursuz bir konaklama deneyimini garantiledi. Otel personeli, sadece misafirperverlikte değil, aynı zamanda profesyonellikte de zirveye ulaştı. Yiyecek ve içecek seçenekleri, damak tadımıza hitap eden özel lezzetleri sunarak gastronomik bir şölen yarattı. Burada geçirdiğim zaman, beklentilerimin ötesinde bir rahatlık ve hazzın tescillenmiş bir örneği oldu. Bu otel, konfor arayışındaki her gezgin için birinci tercih olmalı. 🤩👏The time I spent at the hotel was a seamless blend of unique comfort and luxury. From its perfect location to elegantly designed rooms, every detail ensured an impeccable lodging experience. The hotel staff excelled not only in hospitality but also in professionalism, reaching the pinnacle of service. The dining options created a gastronomic delight, offering flavors that appealed to my palate. The time spent here was an epitome of comfort and pleasure beyond my expectations. This hotel should be the top choice for every traveler in search of unparalleled comfort.

2023:12:29 18:33:12
muammer furkan tatoğlu

muammer furkan tatoğlu

Kayak tatili için gelip 4 gece konakladığımız otel. Hizmet,hijyen,konum,yemekler son derece başarılıydı. Çalışan arkadaşlar son derece güleryüzlü ve müşteri memnuniyetine oldukça dikkat ediyorlar . Konumu kayak tesislerine özel araç ile 10dakika ve konumu merkezde bulunuyor .Kesinlikle tavsiye ederim. Her sene kayak tatillerimde ilk tercihim olacaksınız , herşey için teşekkürler…

2024:01:23 18:14:43
Faruk GEDİK

Faruk GEDİK

Merhabalar.22 ekim - 23 ekim arasında otelinize ailecek 1 gün misafir olduk.Öncelikle uzun yıllar boyunca işlerim nedeniyle 500'den fazla otelde konakladım. Burada yazacaklarım tamamen firmanın kalitesinin artırılmasını sağlayabilecek yapıcı eleştiriler olacaktır. Asla kötüleme amacı ile yazmıyorum. Genel olarak Oteli beğendik ancak bir takım eksikliklerden de rahatsız olduk.Otel avrupa mimarisine uygun olarak tasarlanmış. Avrupadaki otellere çok benziyor.Otele ilk girişte sizleri bir arkadaş karşılıyor. Resepsiyondaki arkadaşlar da son derece Sıcak ve samimiydiler.Giriş kısmı ferah ve temizdi ancak sürekli bir yemek kokusu ve müzik sesi vardı.Odamız 1. Kattaydı. Odaya çıktığımızda dar hollerden geçtik. Gündüz olmasına rağmen odanın içi zifiri karanlıktı. Odamız 4 kişilikti. Yaklaşık 40 m2 gibi epey büyük bir odaydı. Genel olarak temiz ve yatakları da rahat bir odaydı. Çay ve su ikramları da vardı.Odanın karanlık olmasının haricinde banyoyu hiç beğenmedik. Lavabo avrupa usulü yuvarlak küçük bir şeydi. Biz namaz kılan insanlarız. Abdest alırken çok zorluk yaşadık. Ayrıca klozetin suyunda da problem vardı. Çok az akıyordu. Banyonun havalandırması da iyi değildi. Çalışan küçük fan yetersiz kalıyordu.Odaların ses izolasyon problemi de var. Yan odada konuşulan her şeyi istemeden de olsa duyduk. Restoranda çalan müzik sesi gece 12'ye kadar odalardan da duyuluyor. Ayrıca odadaki lambaların 3 veya 4 tanesi yanmıyor. Otelin teknik hizmet biriminin yetersiz olduğu kanaatindeyim. Teknik birim bu sorunların çoğunu kısa sürede çözer.Binanın 5. Katında mescid var. Ama her nedense kadın erkek ortak kullanıyor. Erkekler için otelin hemen yanında cami var. Ben camiyi kullandım ancak, erkekler de bu mescidi kullanıyor. Erkekler ile kadınların aynı mescidde aralarında bölme olmadan namaz kılması şeriata uygun değil.Son olarak kahvaltıdan bahsedeyim.Kahvaltı tam olarak söylemek gerekirse 5 yıldızlı otel konforunda. Yüzlerce çeşit açık büfe kahvaltı var. Gerçekten kusursuzdu.Şehrin merkezinde olması nedeniyle tekrar gelsem tercih edebileceğim bir otel. Ancak eksiklikleri bir an önce tamamlamalarını ve Memleketimize yakışır bir hizmet sunmalarını ümit ediyorum. Tüm çalışan arkadaşlara teşekkürler.

2023:10:23 16:39:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı