Sim Sim Otomotiv

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Erzurum Sim Sim Otomotiv Yorumlar - 0

Muhammet Çağrı Özçelik

Muhammet Çağrı Özçelik

Çok kaliteli bir adam. Yönlendirdiği usta sayesinde de hayatım değişti diyebilirim.

2024:01:15 14:15:26
Abdulkadir Bayraktar

Abdulkadir Bayraktar

Az önce iş ilanlarına başvurmak için aradım. İlanda telefon bilgisi vermedikleri için burdan numaralarını bulmuştum.Görüşmenin ilk anından itibaren hep terslediler, "pazaaar, pazaar çalışmıyoruz" dedi. Dedim "iş ilanı için aradım, pazartesi mi arayım isterseniz?" Dedim. "Bizim ilanımız yok numarayı nerden buldunuz?!" Deyip açıklama yaparken telefonu yüzüme kapattılar. Velhasılı pek tavsiye etmiyorum.

2023:08:20 11:08:42
tanju turan

tanju turan

Aradığınızı bulabileceğiniz full çeşit fiyatlar iyi

2023:09:10 04:35:58
Emin Yılmaz

Emin Yılmaz

Aracımızı kendilerine teslim ettik, 1 ay sonra yine aynı arızaları gösterdi.Aracımızı tekrardan götürdük ama işlerinin arkasında durmayıp ilgilenmediler. İş bilmez bir yer. Aracınızı güvenip teslim etmeyiniz.

2022:07:22 18:24:54
Sinan Reis

Sinan Reis

Esnaf değil soyguncu, aldıkları para haram zıkkım olsun. Hiçbir işten anladıkları yok, ama kabadayılık desen bunlarda. Allah'a havale ediyorum...

2022:07:23 06:01:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı