Kapılı Göller Kamp Alanı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Çamlıhemşin Erzurum Kapılı Göller Kamp Alanı Yorumlar - 0

Ömer KÜÇÜK

Ömer KÜÇÜK

Verçenik yaylasında araçların çıktığı son noktadan ilk göle yürüyerek 1 saatte ulaşabilirsiniz. En üstteki göl için yarım saat daha yürümek gerek. Gölün birinde balık var. Tek gelmeyi tavsiye etmem, grupla gelebilirsiniz. Burası kampçılar için değil dağcılar için bir kamp alanı. Manzarası güzel.

2023:09:24 05:12:51
Hayati Türe

Hayati Türe

Anlatılmaz yaşanır, 3 saat yürüyerek , -10 derecede fırtınalı havada kar üstünde geçirdiğimiz bir gecenin sabahında, 20 derece ile güneşe kavuştuğumuz mekan...

2021:09:27 16:14:26
Murat ARICI

Murat ARICI

Burada da kamp yapılabilir ama aşağıdaki göllerin yanı kamp için daha uygun.

2023:03:29 12:08:06
Cavit Aktepe

Cavit Aktepe

Burası bir kamp alanı değil. Tesis vb hiçbirşey yok. Sadece kamp kurmaya müsait düzlük alanlar var. Ayrıca burası hiçbir şekilde (herhangibir otorite tarafından) kamp alanı olarak belirlenmemiş. Buraya gelirken herhangibir tesis veya imkan beklemeyin.Göller gerçekten çok güzel. Göllerin yanında kamp kurup gece yıldızların tadını cikarabileceginiz mükemmel bir yer.

2021:04:06 08:39:59
Ali Ragip ERASLAN

Ali Ragip ERASLAN

Muhteşem

2023:07:21 19:48:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çamlıhemşin Erzurum 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı