Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Erzurum Yakutiye Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali Yorumlar - 0

İpekyolu

İpekyolu

Erzurumlu olduğuma utandim. İstanbul'dan Erzurum'a kadar daha kötü tuvalet görmedim. Hergun binlerce insan geçiyor burdan az utanın. Ortalık pislik içinde, kapılar çürümüş, kilitsiz kapıların altlarında bir karış boşluk, düğmeler dökülmüş, lambalar yanmıyor, hangi birini sayayım. Üstelik bide 5 TL alıyorlar. İnsan tuvaletini bile yapmaya iğreniyor.

2023:09:30 05:37:37
Onur Ünlü

Onur Ünlü

SİNEK YUVASI..... SİNEK YETİSTİRME KOMPLEKSİ .... YA BASKA NE YAZAYİM SİNEKTEN BASKA BİŞEY GOREMEDİM STRESTEN PARMAKLARİMA KRAMP GİRDİ BU KADAR PİSLİK OLAMAZ YA. KOSKOCA KOMPLEK BİR TANE SİKEK OLDUREN MAKİNA KOYMAMİSLAR YAZİKLAR OLSUN.... İnsana sinek resmi vektirecek kadar cok. Otogar degil mezbahane sanirsin. İcerdeki gorevliler de umursamiyor. Tuvaletin gunluk kazanci ile hergun bit makina alinir buraya. Ben Erzurum lu da değilim ziyaret için geldim işin kötüsü de bu sabah yabanci turist vardi icerde onlar da benim gibi düşündüyse kendi çevrelerine buranin vahim durumunu anlatirsa nasil duzelteceksiniz insanlarin zihnin de burayi ???

2021:07:12 06:45:51
caner fahrettin kara

caner fahrettin kara

Otogara diyecek çok bişey yok normal otogar ama tuvaletleri rezalet ötesi. Verdiğiniz paranın karşılığında aldığınız hizmet yok neye para aldıkları belli değil. Peçete kağıt havlu beklemek yersiz sabun o kdr sulandırılmış ki sadece hafif mavimsi renk verecek kadar sabunlu, köpürmesi mümkün değil ne kdr uğraşırsan uğraş. tuvalet kapıları desen kapanmıyor ayağını elini dayaman gerek. Genel hijyenin sağlanmadığını belirtmeye ztn gerek yok. Zorunda kalmadıkça gitmiyorum ama ne hikmetse hep de denk geliyor. yazıklar olsun hakkım varsa da haram olsun böyle işletmeçilik olmaz belediyenin birgün uğrayıp görmesi ümidiyle…

2023:08:04 17:56:59
Nursel Atagül

Nursel Atagül

çok pis temizlikten nasibini almamış tuvaletlere kokudan pislikten girilmiyor.Yeni yapılmış bir terminalin bu halde olması içler acısı yazık Erzurum gibi bir şehire yakışmıyor yetkililer lütfen el atın

2023:08:05 10:52:43
Ali Çakır

Ali Çakır

Guzel planlanmış. Şehre her 30 dk da belediye otobüsü mevcut. Otobüslerde kartın olmasada para ile binebilir olmak da kolaylık sağlıyor. Wc ler idare eder. Mescidi çok güzel bir yere yapılmış ve çok temiz.

2022:08:15 19:50:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı