Öz Erciş Seyahat

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Öz Erciş Seyahat Yorumlar - 0

Talip Koç

Talip Koç

2 valiz fazlasına bagaj parası isteyip, mecburiyetten faydalanıp mağduriyet yaşatıyorlar.👎

2023:10:12 15:39:55
Öznur kalkan

Öznur kalkan

Hayatımda gördüğüm en berbat firma,asla tavsiye etmiyorum. Biletimi gidip firmadan ödemesini yaparak aldim, bileti kesen kişi gitmem gereken tarihten 3 gün sonraya kesmiş,aradim firmayı özür dileyecekleri yerde öyle pişkinlerdiki neredeyse müşteriyi suçluyorlar, başka zamana mecburen aldim Didime gidiyoruz dediler, orada birakmayip Aydın sokede bıraktılar tekrar para verip didime gittim.Böyle firmalar kesinlikle kapatılmalı.Ve asla asla tavsiye etmiyorum.450 tl para verip rezil oldum.

2022:07:16 13:21:09
Ali

Ali

1 puan bile çok danışmanlar bileti iptal etmiyor otobğs 45 dakika geç gelcekmiş kurunsallık 0 o kadar yolculuk yaptım gördüğüm en rezil firma net.

2022:08:22 15:28:07
Anıl Cankurt

Anıl Cankurt

Eveeet hizmet kalitesi yerlerde bir seyahat şirketine hoşgeldiniz personelleri cana yakan ama kalite standartları ve hizmet kalitesinden çok da bişey anlamayan bir şirket. Azıcık kaliteli olsa çok daha iyi yerlerde olabilirdi ama o vakte kadar düşük puan almaya devam. Deneyimim: Otobüs gelecek derler gelmez aynı yere birden çok bilet kesilir. Koridorda gidersin. Dinlenme tesisinde yolcuyu saymaz seni bırakır gider. Daha sayayım mı yoksa bu kadar yeterli mi?

2021:03:22 18:33:32
Usame Seven

Usame Seven

Berbat bir firma kesinlikle tavsiye etmem rezillik ilgilenen yok sorun çözen yok kaptan ve muavin diyecek birşeyim yok onlardan memnunum

2022:09:02 00:37:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı