Kemah Kalesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzincan Kemah Kemah Kalesi Yorumlar - 0

Brk CF

Brk CF

Dünyanın en büyük doğal kalelerinden olan Kemah Kalesi kadim tarihi ile görülmeye değer kıymetli bir yer.

2023:10:18 09:56:56
kemal doğru

kemal doğru

Dünyanın sayılı doğal kalelerinden olan tarihi yapının turizme kazandırılması gerekir.Cami yapımı ile başlanılmış ancak giriş kapıları maalesef içler acısı.

2022:11:03 19:42:37
Süleyman Alkan

Süleyman Alkan

Çok eski bir yerleşim alanı olan kale, tarihte birçok medeniyet görmüş, önemli olaylara tanıklık etmiştir. Yine eski bir yerleşim olan Kemah'a ayrı bir güzellik katmaktadır.Yolunuz oralardan geçerse görülebilir.

2022:09:30 08:07:16
Burak Anar

Burak Anar

Kemahı tepeden görebileceğiniz manzarası güzel kale . Güneş batmaya yakın çıkmanızı tavsiye ederim çok sıcak ve şimdilerde tam kalenin tepesine cami yapılıyor

2023:07:09 12:07:00
Kadir Kaymak

Kadir Kaymak

Ciddi bir yatırım ve tadilat gerekiyor, bu güzellikleri ve zenginliklerimizi orijinaline uygun bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak gerekiyor, umarım gerekli yatırımlar yapılır...

2022:10:15 21:51:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Kemah 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı