Ptt-hocabey Şubesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Ptt-hocabey Şubesi Yorumlar - 0

NelerOluyorHayatta

NelerOluyorHayatta

8 gün süren çabalarım sonucunda burada olduğunu öğrendiğim kargomu almaya gittim. İçerisi şantiye gibi. Neyin nerde olduğu belli değil. Personelin ağzının ayarı bozuk. Seviyesiz bir üslup. Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin. Sanki hayrına çalışıyorlar. İki kuruş fazla verip farklı bir kargo ile çalışın.

2023:09:06 21:29:29
Mehmet

Mehmet

Hb den aldığım ürün ptt ile yollanmış köy dağıtımında ki ürünü almaya gidiyorum adam burda yok yukarı şube diyo oradan geliyorum buraya yönlendirdi ler diyorum iki bakınıyor kargo yok gelmemiş diyor takip numarası ile sorguluyorum burada beklemede diyorum, kargo yok diyo, çocuk oyuncağı sanki o zaman kayıp tutanağı tutacaksın diyorum işini bu kadar özensiz yapan başka kurum yok boşa adam çalıştırıyor ptt, biraz bilgisiz adam gitse tamam diyip çıkacak kargo yalan olacak beni 4 kere yok deyip yollamaya çalıştı 5. 'de bir daha ara bak dedim de aldım kargoyu. Boşa eleman çalıştırıyorsunuz.

2018:07:25 11:42:01
Merve Öngür

Merve Öngür

2021:09:07 20:09:41
Serap Bozkurt

Serap Bozkurt

2021:05:31 08:10:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı