Grand Emir Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Grand Emir Hotel Yorumlar - 0

Barbaros AKPINAR

Barbaros AKPINAR

Sahibi ve çalışanları misafirlerinin rahatı için çaba sarfetmekte , konforlu ve rahat odaları , doyurucu kahvaltısı , şehir içi oteli standardının üstünde ve gönül rahatlığı ile konaklana bilinecek otel.

2023:11:13 13:45:27
metin bayrakçı

metin bayrakçı

Çok güzel temiz ve geniş odaları var.hizmet ilgi alaka samimiyet çok güzeldi.banyo duş WC hem çok temiz hemde sıcak suyu su basıncı boldu.müşteri seçimleri de güzel.kahvaltı çeşitleri çok iyiydi.oda ikramları güzel.yatak kalitesi yastık kalitesi gerçekten iyi.Hilton ramada ayarında bir otel ve fiyatları onlara göre çok iyi.Erzincan’a yolunu düşmüşse tereddüt etmeden kalabileceğiniz bir otel.bu emeklerinden dolayı çalışanlara ve sahibine tekrar teşekkür ederim

2023:09:15 04:54:00
Birhan Akpınar

Birhan Akpınar

Odalar temiz,çalışanlar ilgili,çok rahat ettik.Kahvalti çok iyiydi.Erzinzana yolu düşenler tereddütsüz burada kalabilirler.

2023:11:11 18:17:47
Senol Cicek

Senol Cicek

İsim gereği çok seyahat ediyor ve çok oteller de konaklıyor um çok temiz ve odaları çok ferah kesinlikle bu oteli tercih etmelisiniz ben menun kaldim

2023:11:16 04:54:31
Ömür Ünver

Ömür Ünver

Otel sahibi Ahmet bey inanılmaz yardımcı oldu çok teşekkürler kendisine. Konaklama yapılır tercih edilir.

2023:08:03 15:19:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı