10 Numara Gold Suit

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzincan Merkez 10 Numara Gold Suit Yorumlar - 0

Berfin Boldo

Berfin Boldo

Zarif dekorasyonu, modern olanakları ve sıcak atmosferiyle bu otel, şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyen misafirler için mükemmel bir tercih. Her detayda özenle düşünülmüş olan odalar, rahatlığı ve konforu bir araya getirerek konuklarına evlerini aratmayacak bir atmosfer sunuyor. Ayrıca, otelin sunduğu özel hizmetler ve lezzetli yemek seçenekleri, konaklamanızı daha da unutulmaz kılıyor. Burada geçireceğiniz zaman, konuklarına lüks ve huzur dolu bir kaçamak sunan bu harika oteli keşfetmek için sabırsızlanacaksınız. Özellikle Burcu hanıma teşekkür ediyorum onu söylemeden geçmek istemiyorum. Bu şehrin tek dostu ilk kez karşılaştığım dostane insan.❤️

2023:12:23 07:25:57
Mustafa Öztürk

Mustafa Öztürk

Tek gece konaklama yaptım merkezde güzel ve temiz bir otel herkese tavsiye edebilirim.Güleryüz ve hizmet odaklı bir işletme saygı, samimiyet ve nezaketi çin resepsiyonda Emine Hanıma teşekkürler .

2024:01:17 16:08:08
Mirzan Korkmazoğlu

Mirzan Korkmazoğlu

Çok memnun kaldım otelin odasından tutun her detayına kadar bayıldım. Burcu hamımın çokça yardımıyla da gönül rahatlığıyla kaldım. Otelin ev huzuru vermesine sebep olan burcu hanıma çok teşekkür ediyorum.

2023:12:23 08:42:32
Azra Karasu

Azra Karasu

Cok güzel bi oteldi konaklamamiz çok keyifli geçti resepsiyonda bulunan burcu hanıma ve Cafe de bulunan Ahmet beye özellikle teşekkür ediyorum. Evimizin neşesinde bir otel olduklarını söylediler gerçekten de öyle bir otel tekrar gelirsem mutlaka 10 numara gold süit oteli tercih ederim

2023:12:09 15:39:21
fatih ozenturk

fatih ozenturk

Otele ilk girişinizden ayrılışınıza kadar sıcak ve samimi bir otel personeli ve işletme sahibini karşınızda bulacaksanız. Özellikle son zamanlarda ülkemizde kaybetmeye başladığımız mizaperverliği burda tadacaksınız. Önceliği ticaret yerine misafirperverlik olan bu oteli Erzincan'a geldiğinizde seçmeniz sizin şansınız olacaktır. Yemekleri yediğinizde aynı lezzeti başka bir yerde bulamayacağınızı çözmeniz çok zaman almayacak. Temizliği yapan çalışanlar her gün aynı titizlikle odanızı size hazırlamaktalar. Ben çok keyifli bir 7 gün geçirdiğimi söylemeliyim açıkcası. Tüm otel çalışanlarına ve işletme sahibine çok teşekkür ederim.

2023:10:20 20:20:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı