Erzincan ZSeven Butik Otel Ve Öğrenci Pansiyon

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Erzincan ZSeven Butik Otel Ve Öğrenci Pansiyon Yorumlar - 0

Volkan Ergin

Volkan Ergin

Her platformda farklı bir iletişim numarası mevcut ve tüm numaraları aradım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır şekilde sesli yanıt alıyorum. Bu otel gerçekte mevcut mu?

2023:09:05 11:58:16
Baki Doğan

Baki Doğan

Otelin konumu, odaların boyutu vs çok güzel. Ancak temizlik konusunda ciddi bir problem var. Google tanıtım hesabına yüklenen fotoğraflarla bir benzerliği yok. Nevresim takımı, saç kurutma makinesi, temizlik ürünleri konusunda problem yaşadık. Odalar çok kirli temizlik yüzeysel yapılıyor. Müşteri memnuniyeti ve güleryüzü göremedik.

2022:12:04 15:24:56
Hulusi Polat

Hulusi Polat

Erzincan' a iş amacıyla ara ara geliyorum . Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine zseven butik oteli tercih ettim. Butik otelde ki ilk deneyimimdi. Resepsiyonda ki görevli beyefendi oldukça kibar ve ilgiliydi, otelin girişi lobi mutfak bölümü Konaklamis olduğum oda lavabo banyo yatak yastık havlular kısacası her yer ter temizdi.bugune kadar konaklamis olduğum birçok otelde WiFi yi doğru düzgün kullanamadim ama zseven otelde WiFi şaşırtıcı şekilde çok iyi çekiyordu. Otel müdürü deniz bey gece gündüz demeden birebir ilgilendi otelin sahibi zarif beyin ara ara konaklayanlarin yanına gelip istekleri olup olmadığını sorması çok hoşuma gitti. Erzincan' a yolunuz düşerse hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz burdan Zarif beye deniz beye çok teşekkür ediyorum

2022:07:31 07:52:15
zahide Sadıkoğlu

zahide Sadıkoğlu

Erzincanda yol üstü konaklamak istedik, kısa bir araştırmadan sonra burayı keşfettik. Çok samimi çok güler güzlü çalışanları var. Bebegimizle ve bizimle çok ilgilendiler. Bizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yaptılar. Sadece kahvaltısı yokmuş zaten biz de erken saatte çıkacağımız için kahvaltı yapmadık. Ama ailecek kalınabilecek tertemiz hesaplı bir yer Deniz bey ve Semih bey e teşekkür ederim.

2022:09:02 05:50:20
hilal sevgi yıldız

hilal sevgi yıldız

Kardeşimin yemin törenine sebepten gidildi 1 gece konaklama yapıldı fakat odalarda normal naylon terlik var havlular kazık gibi ne bir ketıl ne bir şeker tek kullanımlık olması gereken hiç bişey yok mutfak binanın içinde herkesin kullanacağı ortak alan çaydanlık yağ içinde kireç tutmuş yorumlara aldanarak tercih ettik aşırı pişmanız gitmeden tekrar düşünün insan kendine sallama çay alıp odada yapamaz bir ketıl bile yok çok üzücü.

2023:01:01 19:16:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı