Karakaya Otel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Karakaya Otel Yorumlar - 0

Hadi Kaban

Hadi Kaban

Çok pis bir otel temizlik ne olduğunu bilmezHalılar açılıştan beri hiç yıkamamış , çay kettle değiştirilememiş , yatağa ve Yorganı da temizlenmemiş gibi görünüyor.Fiyat konusunda da 200 TL fazla koyup daha temiz bir otele gitmenizi tavsiye ederimYetkililere sesleniyorum biraz ilgileniniz

2023:11:10 06:40:22
Abdullah Özen

Abdullah Özen

Verilen yıldızlara ve yorumlara aldanmayın.Öncelikle soğuk havalarda kesinlikle gitmeyin. Kaloriferi yakmıyorlar, klima kumandasını da vermiyorlar. Oda soğuk diyorum yorgan var diyor. Beyefendi anlatamadım sanırım oda soğuk diyorum yapacak bir şey yok diyor. Bunu söyleyen resepsiyon görevlisi telefon kulağında bir yandan da telefonda arkadaşına “kalorifer yakmadık ya” diyor.Harici olarak tuvaleti çok ağır kokuyor ve lavabosu tıkalı.

2023:10:09 20:03:35
BURHAN KÜLÜNK

BURHAN KÜLÜNK

Kesinlikle kimseye tavsiye etmem. 20 gün önceden Rezervasyon yapmamıza rağmen , Tarafımıza hiç bir bilgi verilmeden odamız satılmış. Kapıda kaldık ve hiç bir özür dilemek yok.. Bir yıldız dahi hak etmiyor.

2023:09:07 19:53:39
ŞİRİN SÜRMENE PİDE

ŞİRİN SÜRMENE PİDE

Güler yüzlü personel , saçak ve temiz odalar .İlk defa geldim ve çok memnun kaldım.

2023:07:19 18:57:53
Murat Kumtepe

Murat Kumtepe

Bence gidilmemesi gereken biryer ilgi alaka güzel ama çıkışta sıkıntı yaşadık

2023:10:02 10:08:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı