Eriza Boutique Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Eriza Boutique Hotel Yorumlar - 0

HATİCE UÇAR

HATİCE UÇAR

Genel olarak temiz. Ekim ayında artık yatakta pike yerine battaniye/yorgan tercih edilmeli. Yatakta yastıklar sigara kokuyordu. Banyo aydınlatma zayıf aynayı göremiyorsunuz.Odada 3 farklı yerde internet şifresini yazmışlar ama şifre kullanılamıyor, bağlantı sağlanamıyor. Oda kahvaltı olarak giriş yapmıştık. Kahvaltıda tabakda kahvaltı veriliyor. Ağırlıklı olarak paketli gıda mevcut. bir dilim salatalık ve bir çeri domates vardı.Yorumu paylaştıktan sonra otelden yazılan cevaba istinaden eklemek istedim. Erzurum' dan gelirken yolda Eriza Oteli arayıp rezervasyon yaptırırken " sigara içilmeyen oda" istediğimizi ısrarla söyledim. Bize ilk verilen odanın camı kapanmıyordu. İlk girişte oda çok soğuktu. Resepsiyondan geldiler ve camı kapatmayı denediler, kapatamayınca yeni bir odaya geçirdiler. Her yazdığıma resepsiyonu arayabileceğim cevabı verilmiş otel yönetiminden keşke tüm bunlar gün içinde kontrol edilse ve saatlerce yol gelmiş dinlenmeyi uman misafirler resepsiyonu kapanmayan oda camı, çalışmayan internet, yeterince aydınlanmayan banyo, sigara kokan yastık vs. diye bilmem kaç defa aramak zorunda kalmasa. Yorgunduk yeni odamızda tüm olumsuzluğa rağmen pike altında titreyerek uyumayı tercih ettik. Dolap da yorgan olduğu yazılmış. Açıkcası bir gece için konaklayınca dolabı kullanma ihtiyacı hissetmedik. Orada yorgan olduğunu da düşünüp bakmadık. Klima var ve çalışıyor ama ses desibeli yüksekti kapatmak zorunda kaldık.Kahvaltı tabağa konulmuş kapalı paket ürünlerden oluşuyor. Onları iade ettik. Yerine salatalık domates istedik. Bu kahvaltı tecrübesinden sonra konakladığımız diğer iki şehirde "sigara içilmeyen oda" rezervasyonu için aradığımda kahvaltının nasıl olduğunu özellikle sorduk. Açık büfe serpme kahvaltı cevabını alarak oda rezerve etmeyi tercih ettik.

2023:10:15 18:31:46
Elif Gemici

Elif Gemici

Beklentileri çokca karşılayan bir otel. Sevdiklerimizle beraber konaklama imkanı bulduk ve memnun kaldık diyebilirim. Odalar gayet temiz ve konforlu. Otele bağlı pub olması da bizi sevindirdi açıkcası. Elemanlar güleryüzlü ve tüm isteklerimizi memnuniyetle karsıladılar. Yolumuz tekrardan düşerse adresimizin burası olacağından kuşkumuz yok.

2024:01:05 10:12:33
Mehmet UÇAR

Mehmet UÇAR

telefonda ozellikle sigara icilmeyen oda istedik ama kaldığımız oda da yastıklar sigara kokuyor, banyo aydinlatmadi eksikti. odalarda İnternet şifreleri var ama hic giremedik. kahvaltıda hazir paketli gıda 1 adet küçük domates ve salatalığın 3 bolmuşlar ve onuda 2 -3 parça kesmişler masaya tabakta kahvalti verdiler paketli reçel helva bal tereyağı kullanmadan iade ettik yerine domates ve salatalık istedik amaotelin ilgili kisiler şimdi bu yazdıklarıma karşı çıkacaklar ya da resepsiyona haber verseydiniz düzeltiriz diyecekler ama bu sorunlar normalde olmamalı bu otelden evvel ve sonra kaldığımız otellerde bu sorunlar hiç biri yoktu. onlar nasıl çözduyseler eriza boutique otel yetkilileri de çözmeleri gerekirdi

2023:10:15 18:15:45
banu s

banu s

odalar güzel temiz, gündüz personeli içten, otelin tek sorunu bir otoparkı olmaması, sıkışıklıktan kaza yaptık...

2023:06:27 07:32:25
TARIK BEKTAS

TARIK BEKTAS

Geçen hafta konakladığımız Eriza Butik Otel, merkezi konumu, güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile bizi tam anlamıyla evimizde hissettirdi. Odalar temiz, kahvaltı yeterli ve doyurucuydu. Gönül rahatlığı ile konaklayabileceğiniz Eriza Butik Otel’i kesinlikle tavsiye ediyorum.

2022:08:25 19:54:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı