Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Opet Yorumlar - 0

Gözde Şitan

Gözde Şitan

Eğer helal para kazanıyorsanız, paranızda sizin için kıymetli ise ve değerli esnaflara harcama yapmayı seviyorsanız!!! çöpe atmayın. Ne öyle esnaflık olur nede işletme. Bir dahada kafamı kesseler tedaşın önündende geçmem.... Bilseniz yaşadıklarımı hak verirdiniz.saygılarımla.. Benim kocamı yanımda azarladılar sahipleri hemde çocuğumun gözü önünde küçük bir yok yere sebepten ve eşim saygınlığını bozmadı, suçlu biziz böyle yerden yakıt aldık günümüz zehir oldu..

2023:08:26 20:38:04
GADDER EXODİA

GADDER EXODİA

Tuvaletin sürekli sürekli temizlenmesi yüzünden yarım saatlik temizlemeye denk geliyorum sanki başka bir şey yapacakmışız gibi bide kapanıyor Kirliliği engellemek mümkün değil lakin her saat temizlik yapılmaz be

2023:08:12 12:51:32
Sinan ÜSTÜNDAĞ

Sinan ÜSTÜNDAĞ

Guzel bir tesis personel ler ilgili wcler temiz

2023:12:13 20:08:52
Oktyy Okty

Oktyy Okty

Evet, bu petrol benzine iki lira zam geleceği gün benzin yok deyip geri çeviren bir istasyon. Puanımı kullanmak istiyorum dediğinde ise biz puan kullandırmıyoruz diyen bir istasyon.

2023:07:28 15:29:31
Oğuz Uğur Avcı

Oğuz Uğur Avcı

İlk defa uğradım yakıt alıp aracımı yıkadım sahada ve mağaza da çalışanların ilgi ve alakası dan çok memnun oldum ayrıca tuvaleti çok temizdi.

2023:05:07 19:32:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı