Çocuk Doktoru Mesut İlter

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Çocuk Doktoru Mesut İlter Yorumlar - 0

Türk Askeri

Türk Askeri

Doktor demeye şahit ister. Çocuk doktoru dediğin kişi sevecen olur güler yüzlü olur. Çocukla ilgilenir. Amca anne babanın hatalarını yüzüne vuruyor. Tabur davranış olarak seviyesiz konusamalar yapıyor. Kesinlikle gitmeyin paranıza yazık. Neona gidin daha iyi yani. Devlete gidin daha iyi. 600 TL verdik hiç birşey yapmadı. Yapmadığı gibi tavır ve davranışları aşırı sinir bozucu sanki o bana para verecek gibi davranıyor. Kesinlikle ama kesinlikle gitmeyin

2023:08:10 08:58:18
Seyhan Dogruyol

Seyhan Dogruyol

İki çocuğumu birer kez olmak üzere biraz da mecburiyetten götürdüm biri 3 yaş biri 3 aylık alerjik diyip diyip ilaç yazdı alerjisi olmayan çocuklara iki 3 aylık olana ne yazdığına dikkat etmemiştim sonra bir baktım alerji ilacı ki iki yaş altına alerji ilacı verilmez hiç. Çok doktorluğunu övemeyeceğim Erzincan’da doktor yok işte insan can havliyle gidiyor. Doktor gibi de değil zaten konuşmaları tavırları hiç hoş değil.

2023:01:31 06:41:31
Demet Eryilmaz

Demet Eryilmaz

Doktor bey devlet hastanesinde çalışırken polikliniğe götürdüğüm kızıma verdiği ilaçları 1 hafta sonra özel muayenesine gittiğimde bu ilçları kim vermiş diyerek bizi oldukça şaşırtmıştı.

2023:03:24 08:43:19
Sibel Cakmak

Sibel Cakmak

oğlumun allerjik öksürüğü var ankaraya götürüdm mesut hocam ne dediyse profosör de aynı teşhisi koydu öksürüğünü Erzincanda mesut hocamdan abşkası durduramıyor

2022:09:19 08:32:34
Hakan Arık

Hakan Arık

Mesut hocam iyi ki varsın. Kızımızı büyütürken en zor günlerimizde hep yanımızdaydın. Şimdi yeni kızım oldu, başka şehirde yaşıyoruz keşke orda olsak, eksikliğin hissediliyor. Allah senden razı olsun. Aldığın paralar helal olsun.

2019:11:16 20:55:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı