Op. Dr. Emrullah Akyüz – Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Op. Dr. Emrullah Akyüz – Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Yorumlar - 0

asf kanal

asf kanal

Bizim çok tatlı bir kızımız oldu eşim riskli gebelik olmasına rağmen sezeryan doğum gününü normalden uzak.bir güne verdiler ama erken doğum gerçekleşti önce rabbimin sonra nöbetinde tevafuk olan emrullah hocanın sayesinde. Biz doğuma acil geldiğimizde eşim kan sulandirici kullanıyordu ayrıca bebeğimizin eşi de doğumdan sonra öğrendik tamamen ayrılmasına çok az kalmıştı 3.5 saat eşim ameliyatta zorlu bir ameliyatta kaldı doktor emrullah bey çok bilgili ve çok rahatlatıcı biri allah razı olsun iyi ki onu karşımıza çıkarmış rabbim çok zor ve eşim bebeğim içinde sıkıntılı ameliyata allah razı olsun ke dinden emin bir şekilde girdi her zaman böyle doktorlara ihtiyacımız var biz ondan çok memnun kaldık daima onu açık olsun nazardan saklasin rabbim

2023:09:30 03:58:55
Gulbeyaz Aygul

Gulbeyaz Aygul

Acil hastahaneye yatisim yapıldı ve nöbetçi olarak Emrullah beye denk geldim, iyi ki de öyle olmuş erken doğum yaptım bebegim kuvezde kaldı benimle ilgilenmesini, heranda bilgi vermesini geçtim. Alanı olmadığı halde hergun bebeğimle de ilgilenip bana bilgi verdi kuvezden. Kesinlikle gönül rahatlığı ile gidilebilir bir doktor ve geçen seneden beri herkese tavsiye ediyorum.

2023:10:16 04:51:05
Merve Çetinkaya

Merve Çetinkaya

Diyetisyen Melisa Hanım güler yüzü ve işine olan sevgisiyle bu yolculukta çok yardımcı oldu. Birebir ilgisi ile hem sürece odaklanmak kolay oldu hemde istediğim başarıya ulaştım. Güzel bir ekip ve başarılı. Gidecek olanlara tavsiye ederim

2023:10:15 11:43:20
Burak Mayda

Burak Mayda

Ben eşimi hastane hastane dolaştırdım erzincan trabzon erzurum envai doktor ile görüştüm hepsinde çocuk sakat beyinde kitle var çocuk enfeksiyonlu annede enfeksiyon var bu doğum zorlu olur anne riskli olur vs gibi bir sürü asılsız teşhisler konuldu çok şükür EMRULLAH hocam ile tanıştık bizi çok rahatlattı çok iyi titiz ve detaylı tedavisi sonucu bebeğim çok sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi şuan 1 yaşında hiçbir sorun yok memleketimizin böyle doktorlara ihtiyacı var insan psikolojisini yıkmadan destek olan severek işine sahip çıkan kaç olursa olsun işinin başında olan ve hatta şahsi numarasını hastası ile paylaşmaktan çekinmeyen bir doktor düşünün Allah razı olsun sağolsun var olsun.

2023:09:28 07:18:37
Mihriban Akdemir

Mihriban Akdemir

Bir yakınım tavsiyesiyle gitmiştim erzincanda kadın doğum branşında en iyi doktor diyebilirim güler yüzü ilgi ve alakasından dolayı doktor beye teşekkür ederim.Riskli gebelik açısından ve son sistem ultrason kullanmasından dolayı benim de önerebileceğim bir doktor erzincan a hayırlı olsun.

2023:09:19 19:08:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı