Erzincan Diş Hekimi Ozan Cengiz Diş Kliniği

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Merkez Erzincan Diş Hekimi Ozan Cengiz Diş Kliniği Yorumlar - 0

Melisa Akıncı

Melisa Akıncı

Kendisi bugün 7 numaralı azı dişimi çekti. Çektikten sonra dişe bakınca yapılabilir olduğunu gördüm dişimin ve röntgenin fotoğraflarını diş hekimi arkadaşlarıma attığımda hepsi dişin kanal tedavisi yapılabilir olduğunu söyledi. Ben dişimi çekmeden önce sorduğumda ilgilenmeyerek yapılmaz deyip hemen çekti. 1000 lira aldı çekim için para önemli değil de yapsaydı ömür boyu kullanacağım dişimi çekti!!! Asla tavsiye etmiyorum yapılacak dişi neden çektiniz???… endodonti hekimine gösterdim yalnızca röntgen değil çektiğiniz dişin fotoğraflarını da gösterdim. 7 numaralı kanal zor olduğu için uğraşmak istememişsiniz. Size çektirmeden önce dişimin köklerinde bir sıkıntı olmaz değil mi dedim hayır asla bir sıkıntı olmaz dediniz ama içeride kök bırakmışsınız üstelik sinüs sınırında kök. Cerrahi olarak almaya kalkılsa sinüse kaçabilirmiş ve ömür boyu kronik sinüzit olabilirmişim. O kök orda kalınca da enfeksiyon kist vb bir sürü komplikasyon gelişme riski varmış. Bugün geldiğimde dişimin kökünün kırıldığını kabul ettiniz ama sıkıntı olmaz diyorsunuz. Hayatımın hatası sizin polikliniğinize gelmek oldu. Yazıklar olsun.Çene cerrahı ile ben zaten kendim gidip konuştum. Kendisi bu kökü alamayacağını almaya kalkarsa sinüse kaçacağını aralıklarla takip edilmesinin enfeksiyon gelişme riskine karşı gerekli olduğunu söyledi. Tekrar yazdım ve çarpıtmıyorum. Kurtarılabilecek dişimi çektiniz ve yetmezmiş gibi alması çok zor olan bir yerde kök bıraktınız ne çarpıtması ya. Ne yazık ki sizin gibi bir dişçinin hala çalışıyor olmasına ve size gelen hastalara üzülüyorum.

2023:12:02 18:08:40
Doğa Can Şanal

Doğa Can Şanal

Erzincan'da kanal tedavisi için Ozan hocamın kliniğine uğramakla çok doğru bir karar vermişim. İlgi, alaka ve güler yüzlü karşılması için çok teşekkür ederim.

2022:08:31 17:49:18
Umut Yılmaz

Umut Yılmaz

İnternetten Erzincan Diş Hekimi araştırması yaparken Ozan Beyin kliniğine denk geldim, iyi ki gitmişim, çok ilgilendi, emekleri için teşekkür ediyorum.

2022:06:29 07:42:53
Eren Gedik

Eren Gedik

İlgi, alaka , yaklaşım , yeni kliniğin havası gerçekten müthiş. Kendinizi evinizde hissediyorsunuz. Erzincan da dişinizle ilgili bir problemde muhakkak Ozan Cengiz hocamı ziyaret etmelisiniz.

2021:07:14 12:19:16
Elif Bilgin

Elif Bilgin

Gerçekten Erzincanda en iyi doktorlardan biri diyebilirim Teşekkürler

2023:09:25 15:34:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı