Erzincan Shell

Erzincan Shell, şehirdeki en popüler akaryakıt istasyonlarından biridir. 1995 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Erzincan Shell, 1995 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki en güvenilir akaryakıt istasyonlarından biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyeti her zaman öncelikleri arasında yer almıştır.

Fiyat Politikası

Erzincan Shell, rekabetçi fiyatları ile dikkat çekmektedir. Hem akaryakıt hem de market ürünleri konusunda uygun fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ve market ürünleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • 24 saat açık
  • Otopark imkanı
Erzincan Shell'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar, geniş ürün yelpazesi ve hızlı servis gibi özelliklerle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzincan Merkez Shell Yorumlar - 1

user298587

Erzincan Shell Bakkal oldukça temiz ve düzenli bir market. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Ürün çeşitliliği de oldan fazla. Fiyatlar da oldukça makul. Her zaman tercih ettiğim bir market.

19 Eylül 2024
Yakup Akan

Yakup Akan

Hizmetten çok memnun kaldım personel çok kibar çok ilgili bünyesindeki cafe çok iyiBu arada ben taksiciyim %6 indirim yapılması beni ve iş arkadaşlarımı çok memnun ettiBütün ticari taksi çalıştıran arkadaşlara da tavsiye ederim bence %100 SHELL

2023:03:02 20:16:14
Sezer Bey

Sezer Bey

Yıkama jetonunu 8 lira yapmışlar. Köpük hiç iyi değil. Yetkili bir abi gördüm. Temizlikçi emekçi personele talimat veriyordu. Abi buranın sahibi misiniz dedim. Evet canım dedi. Şu köpüğü biraz daha iyi yapabilir misiniz dedim. Adam beni hiç sallamadı. Garip bir hareket yaptı Audi 8 ine bindi gitti. Hiç yakışmadı. Belki bu yorumun buranın sahibini pek etkilemeyecek. Adam para babası. Ama can sağlığına mal varlığına güvenmesin. 90 saniyede insanlar herseyini kaybetti. Biraz mütevazi olmayı deneyin.

2023:06:26 16:33:32
ömer yarar

ömer yarar

Erzincanda hijyen kurallarına dikkat eden nadir hatta en iyi petrollerden birisi diyebilirim..Ayrıca Aracınıza yakıt alırken kahve dünyasından kahvenizi yudumlayabilirsiniz..personelin ilgisi ve nazikliği süper..👍👍(yoğunluktan 1 puan kırıyorum)

2023:03:02 19:56:12
Mehmet Bahadır

Mehmet Bahadır

Temiz, hijyenik ve çok yoğun bir istasyon olmasına rağmen bekleme gibi bir sıkıntınız olmuyor. Çalışanları çok güleryüzlü ve hızlı. İşlerini severek yapıyorlar.

2023:07:15 16:17:48
Muhammed Nazım Haymana

Muhammed Nazım Haymana

Erzincan’da kalitesi hizmeti büyüklüğü tartışılmaz.çalışan personellerin güler yüzle yaklaşması ve çok hijyenik ortamı çok iyi yakıt hijyen müşteri memnuniyeti için önerilecek Erzincan’da 1 numaralı Shell’istasyonu

2023:03:02 20:23:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı