Otorapor Erzincan Merkez Oto Ekspertiz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzincan Otorapor Merkez Oto Ekspertiz

Erzincan Otorapor Merkez Oto Ekspertiz, şehirdeki en güvenilir oto ekspertiz hizmetlerini sunan bir kuruluştur. Müşterilerine araçlarının detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması konusunda profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Erzincan Otorapor Merkez Oto Ekspertiz, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir raporlama sistemi ile müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Araç tipine göre değişen uygun fiyatlar
  • Detaylı raporlama için ek ücret talep edilmemektedir

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman ekspertizler
  • Modern ekipmanlar ve teknolojik yöntemler kullanılması
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Erzincan Otorapor Merkez Oto Ekspertiz'i tercih etmeniz için en önemli neden, aracınızın detaylı bir şekilde incelenmesi ve güvenilir bir rapor almanızı sağlamalarıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışları vardır ve her zaman en iyi hizmeti sunmaya odaklanmaktadırlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzincan Merkez Otorapor Erzincan Merkez Oto Ekspertiz Yorumlar - 1

user298205

Erzincan Otorapor Erzincan Merkez Oto Ekspertiz Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçlarımı buraya getirdiğimde her seferinde detaylı bir inceleme yapıldığını ve gerekli tamiratların eksiksiz bir şekilde yapıldığını gördüm. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Eylül 2024
hakan koc

hakan koc

Mekan geniş. Bekleme salonu, lavabosu temiz ve güzel. İkramları bol. İşlem yapılırken zamanın nasıl geçtiği belli olmuyor. Personel sorulan sorulara güler yüzle cevap veriyor. Teknik açıdan uzman bir ekip var. Kaliteli bir deneyimdi. Her araç alışverişinde tek tercih ettiğim işletme. Çok çok tavsiye ederim. Teşekkürler Otorapor Erzincan.

2021:11:19 11:06:21
Gökhan Mutlu

Gökhan Mutlu

07.07.23 tarihinde Nevşehir'den Erzincan'a araç almaya geldim. Aracı almadan önce buraya getirdim. Gerek karşılama, gerekse de ilgi alakadan çok memnun kaldım. Hiç bir ayrıntıyı atlamadan aracı kontrol ettiler. Çok basit görülen şeyleri dahi kaçırmadan teknik ekip tarafından bilgilendirildim. Hem firmaya hem de çalışanlara çok teşekkürler. Araç alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum. Selamlar

2023:07:08 10:53:00
CİHAN BEY

CİHAN BEY

Erzincan geldik fiyat ve tüm detaylarına baktırdım.Saolsunlar tüm aşamada yardımcı oldular.Teşekkür ederim oto rapor ailesi.

2024:01:09 06:15:42
deniz

deniz

Erzincanda o kadar expertiz gezdim müşterisine bu kadar önemseyen expertiz görmedim. Şeffalığı herşeyi çok güzeldiAraçta ezik, çizik izlerine kadar detaylı bir şekilde anlatılması beni memnun etti. Bilal ve Ali ustaya selamlar.

2022:09:09 10:39:07
nuri süslü

nuri süslü

Alacak olduğum aracı araştırmalarım sonucunda OTORAPOR Erzincan’a götürdüm. Alacak olduğum aracı bir parça boyalı biliyorken yapılan ekspertiz sonrasında bir parça boyaya ilave bir de değişen olduğu tespit edildi. Gerek görevli teknisyenlerin profesyonel çalışması gerekse müşteri kabul de görevli personelin samimi ve ilgili yaklaşımı oldukça güzeldi. Geniş bir müşteri bekleme salonu var ve ikramlar sınırsız. Erzincan’da böyle profesyonel bir tesisin olması artık araç sahiplerinin içini rahatlattığını düşünüyorum. Tavsiye ederim.

2021:01:08 11:22:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı