Asis Oto Kiralama Erzincan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Asis Oto Kiralama Erzincan

Asis Oto Kiralama Erzincan, Erzincan şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir kuruluştur. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir araçlarla hizmet veren firma, geniş araç filosu ile her türlü ihtiyaca cevap verebilmektedir.

Tarihçe

Asis Oto Kiralama Erzincan, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firma, sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Araç kiralama süresine göre indirimler

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24/7 müşteri desteği
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Temiz ve bakımlı araçlar
Asis Oto Kiralama Erzincan, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzincan Merkez Asis Oto Kiralama Erzincan Yorumlar - 1

user298201

Erzincan Asis Oto Kiralama'dan araç kiraladım ve oldukça memnun kaldım. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Eylül 2024
Turan Gecim

Turan Gecim

Hizmetlerinizden dolayı müteşekkirim. Teşekkür ederim. ❤️🍬🍬❤️

2023:08:16 14:23:29
Işıl

Işıl

Çalışanları güler yüzlü ve sıcak araçlardan çok memnun kaldım

2023:06:08 07:21:29
Tolga BİLGİN

Tolga BİLGİN

Doğa gezisine giderken saat 6 civarında kiraladığımız araçta teknik bir problem yaşandı. Arayarak durumu aktardık. Yeni bir araçla geleceklerini söylediler. Biz de arkadaşlarımızla o saatte gelmeyeceklerini, en az 2-3 saat bekleyeceğimizi düşünürken kısa süre içerisinde yeni araç geldi. Böyle ilgili bir araç kiralama firması beklemiyorduk. Şaşkınlığımızı ve memnuniyetimizi paylaşmak istedim. Teşekkürler.

2020:06:23 21:21:43
Funda Yavuz

Funda Yavuz

Asis'ten araç kiraladım ve kaza yaptım. Firmaya telefon edip kaza yaptığımı söyledim. İlk sordukları hanımefendi geçmiş olsun sizde bir şey var mı? Oldu. Bu söz benim çok hoşuma gitti. Sonrasında kaza raporu tutmam gerektiğini söylediler. Kaza raporunu tuttum cebimden 1lira bile çıkmadı. Çok teşekkür ederim. İyiki sizinle tanışmışım.

2019:11:16 16:34:19
özkan gülboy

özkan gülboy

20 gün önce araç organize edip gelmeden önce de teyit alınmasına rağmen hava limanında sizi araçsız bırakacak bir firma , bizzat yetkili ile görüşüp aracı fiili olarak teslim almadan ön rezervasyon yaparak organize ettiğinizi düşünüp boşta kalmayın...07.01.2019-ek cevap:Vermiş olduğunuz cevap günü kurtarmak okuyanlarda soru işareti bırakmaktan öteye gitmez , beni de yalancı olarak lanse etmeniz hiç hoş olmamış , yaşattığınız mağduriyet sebebi ile özür dileseniz çok daha şık dururdu, gerçekten kendinizi geliştirmek ve iyileştirmek istiyorsanız olmayan araçlara rezervasyon koyup hava limanında aradığımızda araç yok dememeli her zaman opsiyonlu araç bulundurmalısınız.

2019:11:07 06:27:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı