Auto Home Oto Kiralama Erzincan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Auto Home Oto Kiralama

Auto Home Oto Kiralama Erzincan, 2005 yılında kurulmuş bir oto kiralama şirketidir. Şehir merkezinde bulunan geniş araç filosu ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Auto Home Oto Kiralama Erzincan, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosu ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Yol yardımı
  • Kasko ve sigorta hizmetleri
  • Uygun fiyatlar
Auto Home Oto Kiralama Erzincan, geniş araç filosu, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir oto kiralama şirketidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzincan Merkez Auto Home Oto Kiralama Erzincan Yorumlar - 1

user298189

Erzincan Auto Home Oto Kiralama'dan araç kiraladım ve çok memnun kaldım. Araç temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Eylül 2024
REGAİPP TUGRA

REGAİPP TUGRA

Merhaba iş seyahati için şehir değiştirmemiz ve otomobil kiralamamız gerekiyordu sanırım Allah’ın sevdiği kuluyuz Çağla hanım gibi profesyonel güler yüzlü sevecen ve yardımsever bir kişiyle tanışıp araç kiralama şansımız oldu. Çağla hanım güler yüzü yardımseverliği ve iş tecrübesi sayesinde bize büyük kolaylıklar sağladı sorunsuz bir şekilde iş seyahatimizi gerçekleştirdik bu vesileyle Çağla hanım ve ekibine çok ama çok teşekkür ediyoruz.

2023:01:14 08:59:51
Beyza Göç

Beyza Göç

Güvenilirliği, işini iyi yapan, ilgili ekibi ile araç kiralama deyince akla gelen ilk isim. Özellikle Çağla hanım her konuda çok destek oluyor ve çok tatlı :)

2023:01:14 10:41:34
Enver Şahin

Enver Şahin

Araç kiralamıştık araçlar son model ve bakımlı . Güler yüzü ve bilgisiyle bize yardımcı olan Çağla hanıma ayrıca teşekkürü bir borç bilirim . Tanışmaktan da ayrıca mutlu oldum

2023:01:14 10:43:11
Ahmet Özdemir

Ahmet Özdemir

Erzincanın en iyi kiralama firması ve yolda kaldığımız andan itibaren Çağla hanımın ilgisi alakası ve bilgisi sayesinde hizmetin en iyisini aldık. Iyi ki varsınız .

2023:01:14 09:15:16
Yılmaz Oruç

Yılmaz Oruç

Kiralamış olduğum Mercedes markalı araçtan son derece de memnun oldum . Samimi ve konuyla alakalı aklımda soru işareti bırakmayacak kadar bilgi ve güven veren Çağla Hanıma teşekkür ederim.

2023:01:14 11:27:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı