SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzincan SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV

SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV, Erzincan şehrinde hizmet veren bir otomotiv firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, uzun yıllardır otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV, kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otomotiv sektöründeki deneyimi ve uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Hizmetler

  • Yeni ve ikinci el araç satışı
  • Oto bakım ve onarım hizmetleri
  • Orijinal yedek parça temini
  • Filo kiralama

Fiyat Politikası

SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV, müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışını uygun fiyatlarla birleştirerek müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Bireysel müşterilerin yanı sıra kurumsal müşterilere de hizmet sunmaktadır.

SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve rekabetçi fiyatları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzincan Merkez SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV Yorumlar - 1

user298139

Erzincan SSANGYONG AHİ GROUP OTOMOTİV Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve fiyatlar da oldukça makuldu. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Eylül 2024
kurtuluş kılıç (Muhtar)

kurtuluş kılıç (Muhtar)

Çok iyi hizmetleri vardır genellikle kasko anlaşmalı araç hasar onarım yapar

2023:12:07 04:11:19
Hasan Hüseyin Akgür

Hasan Hüseyin Akgür

Kaskodan ön cam değişimi yaptırdım önce yağmur sensörünün bozulduğunu farkettim şimdide kar suyu giriyor. Ustaların parmak izleri arabanin döşemesi leş gibi yapmış dikiz aynasından çerçevesini de kırmışlar sakın bulaşmayın

2022:02:05 12:01:23
Yavuz Selim Turgut

Yavuz Selim Turgut

Elektrikli araçı şarj için getirdim.İlgi alaka dan dolayı teşekkür ederim 🙏🏻

2023:05:23 10:11:54
Zeynel abit Gedikli

Zeynel abit Gedikli

Aman ha sakın ben düştüm siz de düşmeyin sizi arabanizdan nefret ettirirler. Görebileceğiniz en kötü iscilik ve en berbat esnaflikla karşılaşırsınız.

2022:03:05 23:19:08
ASİL YAKUPLULAR LTD.ŞTİ.

ASİL YAKUPLULAR LTD.ŞTİ.

Erzincan ahi guruba gittim ilgi görmedim çıktım ızusu servine gittim işlemler başladı onlar anlaşması ahi guruplaymış aracımın camını deyişmişler 16 4 2021 tari de almaya geldim ve araçın iç döşemesi i maket biçagıyla kesip zarar vermişler sonra neden böle yaptığımda sorduğumda abi sen bizim matabımız deyilsin Bi kısa kes diyerek iş yerinden kovdular vel hasıl ahi guruba gitmeden bir iyi düşünün derim

2021:04:16 09:35:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı