Esentepe Tabiat Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzincan Esentepe Tabiat Parkı

Erzincan şehrinde bulunan Esentepe Tabiat Parkı, doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirmek isteyen ziyaretçiler için ideal bir destinasyondur. Park, yeşillikler içinde huzurlu bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Esentepe Tabiat Parkı, 2005 yılında ziyarete açılmıştır. O günden bu yana doğaseverlerin ilgisini çekmekte ve dinlenme alanı olarak tercih edilmektedir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Araç park ücreti: 5 TL

Önemli Özellikler

  • Piknik alanları
  • Yürüyüş parkurları
  • Çocuk oyun alanları
  • Kafeterya ve restoran
Esentepe Tabiat Parkı, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve temiz hava almak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Doğanın tadını çıkarmak ve dinlenmek için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzincan Merkez Esentepe Tabiat Parkı Yorumlar - 1

user297928

Erzincan Esentepe Tabiat Parkı Kamp Alanı doğanın içinde huzurlu bir ortam sunuyor. Çadır kurmak için uygun alanlar bulunuyor ve temiz tuvaletler mevcut. Ayrıca çevrede yürüyüş yapabileceğiniz güzel patikalar da var. Ancak kamp alanının biraz daha bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak keyifli bir deneyim yaşadım.

18 Eylül 2024
Fatih Sarıyıldız

Fatih Sarıyıldız

Son yapılan iyileştirmelerden sonra çok güzel olmuş. Kamelyaların her birinin önünde su ve mangal alanı olması güzel düşünülmüş.

2023:11:11 22:41:25
Beyazıt HAN

Beyazıt HAN

Şuan için kapalı durumda. Ya tadilat var yada yeniden imar söz konusu. Ama araçla da çıkıp yinede şehri seyir edebiliyorsunuz. Mutlaka uğrayın.

2023:05:21 10:02:04
Yusuf Akcal

Yusuf Akcal

Erzincan’ı kuş bakışı izleye bileceğiniz bir yer

2022:09:10 09:42:29
burçay orhan

burçay orhan

Erzincanı kuş bakısı olarak gorebileceğiniz bir yer daha yeni yeni çalışmalar yapılıyor ileride daha da güzel bir yer olacağını umuyorum

2022:11:08 11:12:03
nedim varli

nedim varli

Yer ve manzara güzel ama atıl durumdaki tesis ve çöp dolu yerler kötü

2023:06:05 06:07:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı