Ricardo Camping

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Erzincan Ricardo Camping

Ricardo Camping, Erzincan şehrinde doğa ile iç içe bir konaklama deneyimi sunan bir kamp alanıdır. Misafirlerine çadır veya karavan seçenekleri sunan işletme, aynı zamanda bungalov evlerde de konaklama imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Ricardo Camping, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine huzurlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Ricardo Camping, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Çadır ve karavan konaklamaları için günlük ve haftalık fiyatlandırma seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe bir konumda bulunması
  • Çeşitli konaklama seçenekleri sunması
  • Temiz ve düzenli tesisler
  • Yürüyüş ve doğa aktiviteleri için uygun alanlar
Ricardo Camping, Erzincan'da doğa ile baş başa bir tatil geçirmek isteyen herkes için ideal bir konaklama seçeneğidir. Huzurlu ortamı ve çeşitli aktivite imkanları ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzincan Merkez Ricardo Camping Yorumlar - 1

user297918

Erzincan Ricardo Camping Kamp Alanı harika bir doğa içerisinde konumlanmış bir kamp alanı. Temiz ve düzenli çadır alanları, modern tuvalet ve duş imkanları ile konforlu bir konaklama sağlıyor. Ayrıca kamp alanının etrafı doğal güzelliklerle çevrili olduğu için doğa yürüyüşleri yapmak da mümkün. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Eylül 2024
Gülten Önder

Gülten Önder

Geçen hafta 3 gece kaldık daha önceki yılda da 1 gece kalmıştık memnun olduğumuz için tekrar tercih ettik sahipleri çok içten ve iyi insanlar ayten ablaya çok çok teşekkür ediyorum 2 çocuğumla bizi çok iyi ağırladığı için yaramaz oğlum onların evinden çıkmadı onu masalarına aldılar kendi torunları gibi gördüler oğlum ayrılırken çok üzüldü son gün bana eşim yanımda olmadığı için beni tren garına bıraktılar gerçekten çok çok mutlu oldum mağduriyet yaşamamı istemediler herkese tavsiye ederim gezerken iyi insanlar tanımak güzel🥰 kamp alanına gelecek olursak gayet düzenli bir yer her daim sıcak su vardı gelen kampçılar çöp temizlik vs dikkat ederse çok daha güzel olacaktır gecelik Cadir başına 100 lira çadırda kalan kişi sayısına göre artı olarak kişi başı 50 lira alıyorlar sanırım 10 yaş altına ücret alınmıyor biz elektrikli ocak için elektrik çektiğimiz için 3 gün için 100 lira da ona verdik günümüz pahalılığında gayet makul fiyatlar diye düşünüyorum

2023:08:15 14:13:18
d. Uzn

d. Uzn

çok çok candan bir ailenin işlettiği harika bir kamp alanı, teşekkür ederiz bizi ağırladığınız için , gönül rahatlığı ile gidin, çocuklar dahil olmak üzere herkes için çok uygun bir alan yaratılmış. Tekrar teşekkürler, umarım yine geleceğiz.

2023:07:14 18:47:54
ALİ İHSAN

ALİ İHSAN

İlk çadır tecrübemiz için gayet güzeldi. Rıza bey ve eşi çok samimi ve sıcak kanlı insanlar. 🌼🌼🌼

2023:08:15 07:17:49
Emre DÖNMEZ

Emre DÖNMEZ

Erzincan'daki eviniz desem yeterli herhalde. Aile işletmesi ve bunu her dakika hissediyorsunuz. Arac ustu cadir konaklamasi 1 gece 30tl. Dus, wc vs hersey var. Ulaşımı cok kolay. Ana yoldan 100mtr içeride ama gürültüsünden cok uzakta. Gayet düzenli, temiz ve güvenli. Mutlaka burayi not edin.

2021:11:10 17:38:04
Selim Canan

Selim Canan

Tesis zamanında çok güzel yapılmış fakat zamanla ve pandemi ile biraz bakımsız kalmış. 7-8 karavan ve çokça çadır alacak bir mekan. Biraz teknik sorunlar yaşansa da sahibi amca ve teyze çözüme kavuşturuyorlar. Şehir merkezine 15 km. Bölge çok rüzgarlı olmasına rağmen kamp alanı çok fazla rüzgar almıyor. Hoş sohbet aile ve sürekli bahçe den ikramları güzel. Bölge de rahat kalabileceginiz tek adres

2021:07:25 17:54:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı