The Well Pub&Burger By Eriza Boutique Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

The Well Pub&Burger By Eriza Boutique Hotel Erzincan

Erzincan şehrinde bulunan The Well Pub&Burger By Eriza Boutique Hotel, konforlu ve şık bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, modern tasarımı ve misafirperver hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

The Well Pub&Burger By Eriza Boutique Hotel, 2018 yılında hizmet vermeye başlamıştır. O zamandan beri, misafirlerine kaliteli konaklama ve lezzetli yemekler sunarak memnuniyetlerini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimiz, konuklarına uygun fiyatlarla lüks bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlarımız, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şık ve modern tasarım
  • Lezzetli burger menüsü
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Merkezi konum
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
The Well Pub&Burger By Eriza Boutique Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden var. Konforlu odalarımız, lezzetli yemeklerimiz ve canlı atmosferimizle unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayacaksınız. Sizi de bekleriz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzincan Merkez The Well Pub&Burger By Eriza Boutique Hotel Yorumlar - 1

user297650

Erzincan The Well Pub&Burger By Eriza Boutique Hotel Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Yemekler lezzetli ve servis hızlı. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Eylül 2024
Sidar Yılmaz

Sidar Yılmaz

Samimi işletme ve güzel hizmet. Erzincan için bulunmaz bir nimet. Tek pub.. Bir İzmirli burayı beğendi 😊❤️

2023:11:08 13:45:09
Latife Aydogan

Latife Aydogan

Erzincan'a sehirdisindan geldiyseniz ve merkezde oturup bira içmek istediğiniz yer arıyorsanız bence tek seçenek. Arkadaşlarnzla oturabileceginz, güzel, ilgili, güleryüzlü , çok saygılı, yardımsever ve alcakgöllü insanların sizi karşıladığı , kaliteli müziklerin olduğu sakin ve huzurlu bir pub.

2023:09:26 16:30:48
atlantisi arayan adam

atlantisi arayan adam

Mekan tasarım olarak gayet iyi ve potansiyeli var ancak mekanda çalışanların (veya sahipleri bilemiyorum) arkadaşları istedi diye müzik listesinin sürekli şekilde değişmesi, hizmetin rezalet ötesi olması ve mekanın yarısının rezerve olması gibi nedenlerden dolayı asla tekrar gelmeyeceğim mekandır, iyi bir işletmecinin elinde güzel bir hale gelebilir.

2023:06:30 21:37:27
KENAN SELEN

KENAN SELEN

Şehir dışından geldiğimiz için, yeri Google'dan bulduk. Oldukça güzel bir yer. Bir kaç bira içip sohbet edebileceğiniz bir mekan. İşletmeci Özgür Bey'de çok yardımcı oldu. Eğer Erzincan'a şehir dışından geldiyseniz, bir şeyler yiyip icmek için gidilebilecek bir yer.

2023:02:28 08:02:50
Kadir Saraçer

Kadir Saraçer

Arkadaşlarınızla , sevgilinizle veya ailenizle takılabileceğiniz nezih , sakin ve güzel bir ortam. Erzincana misafir olarak geldim. Gezdiğim onca mekandan en güzeli diyebilirim şiddetle tavsiye ederim...

2022:12:29 18:20:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–00:00
  • Salı 12:00–00:00
  • Çarşamba 12:00–00:00
  • Perşembe 12:00–00:00
  • Cuma 12:00–00:00
  • Cumartesi 12:00–00:00
  • Pazar 12:00–00:00

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı