Taş fırın lahmacun

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzincan Taş Fırın Lahmacun

Erzincan Taş Fırın Lahmacun, şehirdeki en lezzetli ve geleneksel lahmacunları sunan bir işletmedir. 1990 yılında ailemiz tarafından kurulan bu mekan, yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

İşletmemiz, geleneksel taş fırınlarda pişirilen lahmacunlarıyla ünlüdür. Yılların verdiği tecrübe ve özenle hazırlanan hamurlarımız, özel sosumuz ve taze malzemelerimizle müşterilerimize en iyi lezzeti sunmayı hedeflemekteyiz.

Fiyat Politikası

Erzincan Taş Fırın Lahmacun olarak, müşterilerimize uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktayız. Menümüzdeki çeşitli lahmacun ve içecek seçenekleri ile her bütçeye hitap etmeyi amaçlıyoruz.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel taş fırında pişirilen lahmacunlar
  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanımı
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Erzincan Taş Fırın Lahmacun'u tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli ve doyurucu lahmacunlarımızı denemek için bizi ziyaret edebilir, ailemizin sıcak atmosferinde keyifli bir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzincan Merkez Taş fırın lahmacun Yorumlar - 1

user297642

Erzincan Taş fırın lahmacun Fırın'da yediğim lahmacun gerçekten harikaydı. Hamuru ince ve çıtır, iç harcı da lezzetliydi. Fırının taş fırın olması da tadına ayrı bir lezzet katmış. Çalışanlar da oldukça ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan. Puan : 5

18 Eylül 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzincan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı